Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κατάμεστο το συνεδριακό του Πανεπιστημίου για τη Νατάσα Μποφίλιου - Γιορτή για τα 55α γενέθλια του ΑΕΙ

Κατάμεστο το συνεδριακό του Πανεπιστημίο...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κατάμεστο ήταν το βράδυ της Κυριακής το συνεδριακό κέντρο του πανεπιστημίου Πατρών για τη συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 55 χρόνια από την ίδρυση του ακαδημαϊκού ιδρύματος της Πάτρας.

 

 

Κατά την ομιλία της η πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου ευχαρίστησε όλους τους φορεις για τη συνεργασία τους με την πανεπιστημιακή κοινότητα ενώ η Νατάσα Μποφίλιου έκανε προσωπική αναφορά στο Δήμαρχο Πατρέων που παρίστατο στη συναυλία. Παρών στην εκδήλωση και ο πρώην Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

"Η επέτειος αυτή έχει μια ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία για το Πανεπιστήμιο Πατρών, καθώς συνδυάζει τον εορτασμό της ιδρύσεως του Ιδρύματος αλλά και τον εορτασμό του προστάτη άγιου των Πατρών, Αγίου Ανδρέου. Κατά τη φετινή χρονιά το Πανεπιστήμιο Πατρών γιορτάζει 55 χρόνια προσφοράς στους τομείς της επιστήμης και του πολιτισμού, της έρευνας και της εκπαίδευσης, αλλά και την υψηλή θέση που κατέχει στην ελληνική και διεθνή επιστημονική κοινότητα, σύμφωνα με τις εξωτερικές αξιολογήσεις των Τμημάτων, αλλά και τη συνολική εξωτερική αξιολόγηση του Ιδρύματος και την πιστοποίησή του με άριστα σύμφωνα με τις Αρχές Διασφάλισης Ποιότητας Ανώτατης εκπαίδευσης", αναφέρει η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών.

 Το πρόγραμμα της φετινής εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλία της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγήτριας Βενετσάνας Κυριαζοπούλου με τίτλο: «Πανεπιστήμιο Πατρών, 55 χρόνια μετά», καθώς και συναυλία με τη Νατάσσα Μποφίλιου και τους μόνιμους συνεργάτες της Θέμη Καραμουρατίδη (ενορχηστρώσεις) και Γεράσιμο Ευαγγελάτο (επιμέλεια προγράμματος).

 

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.upatras.gr/el/node/8850

 


Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων και για λόγους ασφαλείας θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την προσέλευση.
Τέλος προσέλευσης ώρα: 19.00

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight