Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Πάτρα ο γ.γ. του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Κωνσταντίνος Τσουβάλας

Στην Πάτρα ο γ.γ. του υπουργείου Προστασ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την επίσκεψη

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Κωνσταντίνος Τσουβάλας, επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή , τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, όπου τον υποδέχτηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Υποστράτηγος Νικόλαος Σπανουδάκης.

Ο κ. Γενικός Γραμματέας, συνάντησε κατά την επίσκεψη του, τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ηλείας, Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας, Ταξιάρχους Απόστολο Μαρτζάκλη, Γεώργιο Μιχαλόπουλο, Παναγιώτη Πετσίνη και Ιωάννη Νταλαχάνη, αντίστοιχα, καθώς και τα Προεδρεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αχαΐας, της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος Νοτιοδυτικής Ελλάδος.

Ο κ. Γενικός Γραμματέας, ενημερώθηκε για υπηρεσιακά θέματα και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αστυνομικές δράσεις, παρεμβάσεις και καλές πρακτικές, που έχουν ως κοινή συνισταμένη την βελτίωση του πολιτισμού της καθημερινότητας των πολιτών και την κοινωνική ανάπτυξη.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις