Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Στις 2 & 3 Δεκεμβρίου στην Πάτρα η παράσταση "Απρόσκλητος Επισκέπτης"

Στις 2 & 3 Δεκεμβρίου στην Πάτρα η π...

Παίζουν οι Νίκος Ορφανός και Σοφία Μανωλάκου καθώς η παλαιά και ιδιαίτερα αγαπητή ηθοποιός Ιλιάς Λαμπρίδου

Με ενδιαφέρον αναμένεται στη σκηνή του θεάτρου Πάνθεον η παράσταση από την Αθήνα «Ο Απρόσκλητος Επισκέπτης» που έχει βασιστεί σε ιστορία αστυνομικού μυστηρίου της σπουδαίας Αγκάθα Κρίστι.

Η παράσταση, οι συντελεστές της οποίας έδωσαν και συνέντευξη Τύπου την περασμένη Τρίτη 26/11/2019 στο ξενοδοχείο Moxy όπου και κάλεσαν το Πατρινό θεατρόφιλο κοινό να δει το έργο, θα παιχθεί την Δευτέρα 2/12 και την Τρίτη 3/12 στις 18:15 & στις 21:15.

Οι λάτρεις της νουάρ ατμόσφαιρας, της αγωνίας και των ανατροπών έχουν λοιπόν έναν πολύ καλό λόγο να παρακολουθήσουν στο θέατρο Πάνθεον στην Πάτρα ένα κλασικό αστυνομικό έργο της  Αγκάθα Κρίστι, τον «Απρόσκλητο Επισκέπτη».

Η υπόθεση του έργου

Στην πυκνή ομίχλη της Νότιας Ουαλίας, ο Μάικλ Σταρκβέντερ χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και πέφτει σ’ ένα χαντάκι. Βρίσκεται στη μέση του πουθενά και στην προσπάθειά του να βρει βοήθεια, μπαίνει σε μια απομονωμένη έπαυλη. Στην ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα, τον περιμένει μια έκπληξη: Ένας άντρας είναι νεκρός. Λίγο πιο πέρα, μ’ ένα περίστροφο στο χέρι, μια όμορφη γυναίκα. Η Λόρα Γουόρικ. Η γυναίκα που παραδέχεται πως δολοφόνησε το σύζυγό της. Ο Μάικλ γοητευμένος από τη νεαρή χήρα, αποφασίζει να την βοηθήσει, επιχειρώντας να κατασκευάσουν από κοινού ένα ακλόνητο άλλοθι.

Μήπως όμως δεν είναι αυτή τελικά η δολοφόνος; Και αν όχι, γιατί καλύπτει τα ίχνη του ενόχου; Ένα σπίτι γεμάτο πιθανούς υπόπτους. Θα καταφέρει, άραγε, ο απρόσκλητος επισκέπτης να βρει τον δολοφόνο προτού να είναι πολύ αργά;

Ο «Απρόσκλητος επισκέπτης» γράφτηκε το 1957 για το θέατρο και παρουσιάστηκε για 1η φορά την επόμενη χρονιά. Ένα καθαρόαιμο αστυνομικό με δυνατούς χαρακτήρες και ανατροπές μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Παίζουν οι:

Νίκος Ορφανός, Σοφία Μανωλάκου, Αννέτα Παπαθανασίου, Σαράντος Γεωγλερής, Κώστας Ζέκος, Νίκος Καϊνός και ο Γιώργος Φρατζεσκάκης

Φιλική συμμετοχή: Ιλιάς Λαμπρίδου.

Προπώληση: 10 ευρώ - Φοιτητικά 8 ευρώ.

Απογευματινές: γενική είσοδος 12 ευρώ ενώ στις βραδινές 15 ευρώ.

Τηλ. ταμείου Πάνθεον 2610 325 778.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture