Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Black Friday: Ποια καταστήματα προτίμησαν οι καταναλωτές στην Πάτρα

Black Friday:  Ποια καταστήματα προτίμησ...

Γέμισαν κόσμο η Ρήγα Φεραίου και η Αγίου Νικολάου

Ευκαιρία για βόλτα στο κέντρο, παρά τον βροχερό, ήταν η σημερινή Black Friday για την Πάτρα αλλά και για αγορές. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν έλειψαν οι ουρές, αλλά μέχρι το μεσημέρι, όχι στον βαθμό με τον οποίο συνέβη αυτό τα προηγούμενα χρόνια, ενώ μειωμένη κίνηση σε σχέση με πέρυσι "βλέπει" ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών

Όπως αναφέρει στο thebest.gr, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας Κώστας Ζαφειρόπουλος,  «οι δρόμοι του κέντρου πλημμύρισαν από κόσμο που όμως δεν προχώρησε αντιστοίχως σε αγορές. Θα λέγαμε ότι οι αγορές σε σχέση με πέρσι είναι περίπου μειωμένη κατά 20%».

Οι κεντρικοί πεζόδρομοι της Πάτρας λοιπόν ( Ρήγα Φεραίου και Αγίου Νικολάου) αλλά και η οδός Μαιζώνος είχαν πολύ κόσμο που θέλησε να μπει στα καταστήματα και να εντοπίσει προσφορές και εκπτώσεις για καλύτερες αγορές.

Ανάμεσα στους καταναλωτές και έφηβοι που λατρεύουν τα ηλεκτρονικά και τα γκάτζετ. 

Καταστήματα με τέτοια προϊόντα έχουν την τιμητική τους!

Είχαν κάνει εδώ και μια εβδομάδα την έρευνα αγοράς, είχαν διαβάσει σε φυλλάδια και επίσης δει διαφημίσεις για την Black Friday σε κάθε κατάστημα. Τα συγκριτικά τους οδήγησαν σήμερα στην φθηνότερη επιλογή, αναμένοντας έξω από καταστήματα.

Ακόμη και από την προηγούμενη εβδομάδα πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν τηλεφωνική και δια ζώσης επικοινωνία με τα καταστήματα και για τα ήδη που τους ενδιέφεραν, θέλοντας να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι από την προσφορά της Black Friday και γι αυτούς.

Στην αχαϊκή πρωτεύουσα, πρώτα σε επισκεψιμότητα ήταν τα καταστήματα με νέες τεχνολογίες, gadget και παιχνιδομηχανές. Ακολουθούν καταστήματα ένδυσης και υπόδυσης που είχαν φροντίσει να διαφημίσουν το προηγούμενο διάστημα, τα ποσοστά στα οποία θα φθάσει η έκπτωση λόγω Black Friday.

Τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, παιχνιδομηχανές PS4 και XBOX, PC και επίσης γυναικείες τσάντες, είδη ένδυσης, υπόδυσης, αξεσουάρ και είδη αισθητικής ήταν στην πρώτη γραμμή των αγορών από νωρίς το πρωί της... Μαύρης Παρασκευής.

Γεγονός είναι πάντως οτι φέτος δεν παρατηρήθηκαν οι πρωινές ουρές άλλων ετών. Είτε γιατί ήταν πιο ψύχραιμοι οι καταναλωτές, είτε γιατί λειτούργησαν "αντίστροφα" οι προσφορες όλης τΗς εβδομάδας σε πολλά καταστήματα, είτε γιατί δεν υπήρχε η δυνατότητα ρευστού, είτε απλά γιατί η φρενίτιδα των πρώτων ετών ...ξεφούσκωσε.

Οι περισσότεροι από αυτούς που στήθηκαν έξω από τα καταστήματα - κυρίως ηλεκτρονικών - ήταν και στην Πάτρα νεαρής ηλικίας, κατα βάση μαθητές που έκαναν κοπάνα προφανώς τις πρώτες ώρες για να προλάβουν την προσφορά.

Αν και η κίνηση στην αγορά στην Αθήνα είναι αυξημένη σε σχέση με μία συνηθισμένη Παρασκευή, όμως, οι καταναλωτές εμφανίζονται «συγκρατημένοι» στις αγορές τους. Έτσι, από το 2016, που η Black Friday συστήθηκε στην ελληνική αγορά, για πρώτη φορά δεν είχαμε «ουρές» έξω από τα καταστήματα. Την ίδια στιγμή, οι καταναλωτές, εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, επειδή δεν δικαιώθηκαν οι καταναλωτικές τους προσδοκίες, αναφέρει το newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις