Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χωρίς ουρές η Black Friday στην Πάτρα- Κυρίως νέοι "ρήμαζαν" τα gadget

Χωρίς ουρές η Black Friday στην Πάτρα- Κ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε ΦΩΤΟ

Με τα gadget να φεύγουν πρώτα από τα ράφια ξεκίνησε η Black Friday και στην Πάτρα. Νέοι - κάθε ηλικίας - είχαν κάνει εδώ και μια εβδομάδα την έρευνα αγοράς, είχαν διαβάσει σε φυλλάδια και επίσης δει διαφημίσεις για την Black Friday σε κάθε κατάστημα. Τα συγκριτικά τους οδήγησαν σήμερα στην φθηνότερη επιλογή, αναμένοντας έξω από καταστήματα.

Ακόμη και από την προηγούμενη εβδομάδα πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν τηλεφωνική και δια ζώσης επικοινωνία με τα καταστήματα και για τα ήδη που τους ενδιέφεραν, θέλοντας να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι από την προσφορά της Black Friday και γι αυτούς.

Στην αχαϊκή πρωτεύουσα, πρώτα σε επισκεψιμότητα ήταν τα καταστήματα με νέες τεχνολογίες, gadget και παιχνιδομηχανές. Ακολουθούν καταστήματα ένδυσης και υπόδυσης που είχαν φροντίσει να διαφημίσουν το προηγούμενο διάστημα, τα ποσοστά στα οποία θα φθάσει η έκπτωση λόγω Black Friday.

Τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, παιχνιδομηχανές PS4 και XBOX, PC και επίσης γυναικείες τσάντες, είδη ένδυσης, υπόδυσης, αξεσουάρ και είδη αισθητικής ήταν στην πρώτη γραμμή των αγορών από νωρίς το πρωί της... Μαύρης Παρασκευής.

Γεγονός είναι πάντως οτι φέτος δεν παρατηρήθηκαν οι πρωινές ουρές άλλων ετών. Είτε γιατί ήταν πιο ψύχραιμοι οι καταναλωτές, είτε γιατί λειτούργησαν "αντίστροφα" οι προσφορες όλης ητς εβδομάδας σε πολλά καταστήματα, είτε γιατί δεν υπήρχε η δυνατότητα ρευστού, είτε απλά γιατί η φρενίτιδα των πρώτων ετών ...ξεφούσκωσε.

Οι περισσότεροι από αυτούς που στήθηκαν έξω από τα καταστήματα - κυρίως ηλεκτρονικών - ήταν και στην Πάτρα νεαρής ηλικίας, κατα βάση μαθητές που έκαναν κοπάνα προφανώς τις πρώτες ώρες για να προλάβουν την προσφορά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις