Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών πάει θέατρο στη Μιμή Ντενίση

Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών πάει θέα...

Aυτή την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019

Αυτή την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών οργανώνει εκδρομή στην Χριστουγεννιάτικη Αθήνα για την παρακολούθηση θεατρικής παράστασης. Πιο συγκεκριμένα τα μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων θα πάει να παρακολουθήσει στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, στον Ταύρο την αξιόλογη παράσταση «Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση που είναι η συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι της Μιμής Ντενίση και τα σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη. Πρωταγωνιστεί η Μιμή Ντενίση και παίζουν με αλφαβητική σειρά οι:

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιώργος Αρμένης, Νικολέτα Βλαβιανού, Κατερίνα Γερονικολού, Μαρία Εγγλεζάκη, Λευτέρης Ελευθερίου, Δημήτρης Μακαλιάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Νίκη Παλληκαράκη, Όλγα Πολίτου, Δήμητρα Σιγάλα, Αναστασία Σκοπελίτη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αντιγόνη Ψυχράμη.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στη γραμματεία του Λυκείου στην οδό Σατωβριάνδου 32, 1ος όροφος (μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου), Πάτρα. Τηλέφωνο/Φαξ: 2610 220531.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture