Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ντένις Κουέιντ: Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάζει

Ντένις Κουέιντ: Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάζει

Η νέα του σύντροφος, η Laura Savoie είναι 39 χρόνια νεότερη του

Ο Αμερικανός ηθοποιός Ντένις Κουέιντ δεν δίνει καμία σημασία για το τι σκέφτεται ο κόσμος για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη μέλλουσα σύζυγό του.

«Αυτό είναι πραγματικά για γέλια. Σκέφτομαι ότι είναι πραγματικά υπέροχο» δήλωσε ο 65χρονος ηθοποιός στην εφημερίδα The Guardian σχολιάζοντας τα όσα έχουν γραφτεί στον Τύπο σχετικά με τα 39 χρόνια διαφοράς που έχει από την αρραβωνιαστικιά του, την 26χρονη φοιτήτρια Laura Savoie.

Όταν ερωτήθηκε αν ενοχλείται από το ότι η κοινωνία δεν δέχεται εύκολα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας ο Κουέιντ είπε: «Όχι, δεν με ενοχλεί. Όλοι το βλέπουν από τη δική τους οπτική γωνία και έτσι δεν μπορώ να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποίο αισθάνονται, δεν μπορώ να θυμώσω».

«Δεν βγήκα για να ψάξω κάποιον μεγαλύτερό μου ή κάποιον πολύ νεώτερό μου» υποστήριξε η Laura Savoie, η οποία τον προηγούμενο μήνα είπε «ναι» στην πρόταση του ηθοποιού.

Πηγή: ΑΠΕ

Να θυμίσουμε πως ο μεγάλος έρωτας του Ντένις Κουέιντ ήταν η ηθοποιός Μεγκ Ράιαν, με την οποία ήταν παντρεμένοι για δέκα χρόνια από το 1991 έως το 2001.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight