Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Σοροπτιμιστικός σε δράση για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Ο Σοροπτιμιστικός σε δράση για την εξάλε...

Έλαβε χώρα την Κυριακή έξω από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

Από την Δρ Παναγιώτα Βάθη-Σαράβα, Δ/ντρια Προγράμματος Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πατρών λάβαμε μία φωτογραφία από την δράση που έκαναν τα μέλη του Ομίλου την περασμένη Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι. Τα μέλη του Σοροπτιμιστικού μαζεύτηκαν στην πλατεία Γεωργίου μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων για να στηρίξουν την ενημερωτική εκστρατεία για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών.

Το σύνθημα ήταν Φώτισε τον Κόσμο σου Πορτοκαλί!

Η Έμφυλη Ισότητα αντιτίθεται στην βία!

Η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών στις 25 Νοεμβρίου σηματοδοτεί την αρχή της εκστρατείας ενεργών πολιτών 16 ημερών για την αφύπνιση κατά της έκφυλης βίας, η οποία τελειώνει στις 10 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

*Η εκστρατεία #UNiTE για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, υπό την αιγίδα του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, υποστηρίζει αυτή την παγκόσμια προσπάθεια με μία διεθνή εκστρατεία συνηγορίας, χρησιμοποιώντας ως χρώμα το πορτοκαλί για όλες τις εκδηλώσεις, το οποίο συμβολίζει ένα μέλλον πιο φωτεινό και αισιόδοξο και απαλλαγμένο από την έμφυλη βία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις