Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Το νερό...νεράκι" λένε πατρινοί λόγω βλάβης- Μπουκάλια μοιράζει ο Δήμος

"Το νερό...νεράκι" λένε πατριν...

Προσπάθειες για τον εντοπισμό της βλάβης

Συνεχίζει τις προσπάθειες για να εντοπίσει τη βλάβη που άφησε πολλά νοικοκυριά στην Πάτρα χωρίς νερό, η ΔΕΥΑΠ. Το νερό νεράκι λένε πολλοί Πατρινοί από χθες το πρωί και συγκεκριμενα υπάρχει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Σολωμού – Παπαφλέσσα – Μαιζώνος – Βορείου Ηπείρου. Παρά τις προσπάθειες, από το πρωί της Πέμπτης μέχρι και σήμερα Παρασκευή το πρόβλημα παραμένει ενώ υπάλληλοι της ΔΕΥΑΠ μοίραζαν το πρωί μπουκάλια νερού σε πολίτες που έχουν μείνει ώρες χωρίς υδροδρότηση.

Η ΔΕΥΑΠ με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι λόγω της παρατεταμένης διακοπής δημιουργούνται τρία 3 σημεία υδροληψίας, για πόσιμο νερό και για νερό χρήσης, στην περιοχή και συγκεκριμένα στις οδούς Θεμιστοκλέους και Σμύρνης, Θεμιστοκλέους και Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου και Θεμιστοκλέους και Μαξίμου.

«Πρόκειται για μία βλάβη που δε μοιάζει με αυτές που ξέρουμε, δεν έχει τα χαρακτηριστικά τους. Πρόκειται για μία βλάβη που δε φαίνεται, σε μία μεγάλη περιοχή και γι΄αυτό χρειάζεται και χρόνος και υπομονή. Έχουμε καταλάβει τι έχει γίνει και προσπαθούμε να εντοπίσουμε τη βλάβη» αναφέρει στο thebest, Ανδρέας Παπανικήτας, πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ.

 

Οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΠ κάνουν διερευνητικές τρύπες σε σημεία της περιοχής και ψάχνουν να βρουν ενδείξεις της διαρροής ενώ κάνουν δειγματοληπτικούς ελέγχους κατά μήκος των κεντρικών σωληνώσεών τους. Εργάζονται ακόμη και νυχτερινές ώρες. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα ξημερώματα στη 1.30 έσκαβαν στην Γεωργίου Ολυμπίου.

 

Σύσκεψη στην περιοχή της Αγ Βαρβάρας από στελέχη της ΔΕΥΑΠ παρουσία του προέδρου, Ανδρέα Παπανικήτα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις