Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγανακτισμένοι εκατοντάδες Πατρινοί που έμειναν χωρίς νερό- Το πρωί πάλι η προσπάθεια αποκατάστασης

Αγανακτισμένοι εκατοντάδες Πατρινοί που ...

ΔΕΥΑΠ: Έως αργά το βράδυ αναμένεται να επανέλθει το νερό στο τμήμα Παπαφλέσσα με Β. Ηπείρου

23:14 Εγκατέλειψε πριν λίγο τις προσπάθειες ανεύρεσης της βλάβης το συνεργείο της ΔΕΥΑΠ που προσπαθούσε από νωρίς να βρει τι έχει συμβεί και πολλά σπίτια της Πάτρας παραμένουν χωρίς νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr είναι εξαιρετικό δύσκολο να βρεθεί το  πρόβλημα κι έτσι η προσπάθεια να συνεχιστεί με το πρώτο φως την Παρασκευή.

 

21:50 Αυτή την στιγμή δεν έχει εντοπιστεί ακόμα που έγκειται η βλάβη που έχει προκαλέσει τη διακοπή της υδροδότησης σε πολλά σπίτια κι επιχειρήσεις της Πάτρας.

Όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ η βλάβη παραμένει «αφανής» και τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης προσπαθούν να την βρουν προκειμένου να την αποκαταστήσουν.

Ο κ. Παπανικήτας υποστηρίζει ότι πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο και προσθέτει ότι από τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει έχει δοθεί νερό σε κάποιες από τις περιοχές που αρχικά είχαν διακοπή. Τώρα το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως κάτω από τη Μαιζώνος και την Ιεροθέου.  

 

20.25: Έως αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να έχει αποκατασταθεί το σοβαρό πρόβλημα της διακοπής του νερού σ' ένα εκτεταμένο κομμάτι της πόλης της Πάτρας από την Παπαφλέσσα έως την Βορείου Ηπείρου και τη Βενιζέλου. Όπως μας είπαν από το τμήμα βλαβών της ΔΕΥΑΠ, η διακοπή της υδροδότησης οφείλεται σε σοβαρή αφανή διαρροή στον κεντρικό αγωγό του δικτύου.

Οι πολίτες θα χρειαστεί να οπλιστούν με λίγη υπομονή ενώ συνεργεία της Υπηρεσίας είναι στο σημείο προσπαθώντας να αποκαταστήσουν το πρόβλημα που υφίσταται από νωρίς το πρωί.  

20:05 Αγανακτισμένοι εκατοντάδες Πατρινοί που παραμένουν χωρίς νερό όλη την ημέρα σήμερα καθώς από τα ξημερώματα έχει παρουσιαστεί «αφανής βλάβη» στο δίκτυο της ΔΕΥΑΠ με αποτέλεσμα σε μεγάλο μέρος του κέντρου να έχει διακοπεί η υδροδότηση.

Όπως αναφέρουν συμπολίτες που επικοινώνησαν με το thebest.gr αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν στην καθημερινότητά τους, ηλικιωμένοι που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, άνθρωποι που δουλεύουν και θέλουν να πλυθούν, μαγαζιά δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, αλλά και κόσμο που δεν φανταζόταν ότι η διακοπή θα κρατούσε τόπο πολύ με αποτέλεσμα να μην έχει προμηθευτεί επαρκείς ποσότητες νερού για να πιεί και να εξυπηρετηθεί.

Όσοι έχουν μιλήσει με τη ΔΕΥΑΠ παίρνουν την κυνική απάντηση ότι η βλάβη είναι μεγάλη και ότι αναμένεται να αποκατασταθεί κάποια στιγμή αργά το βράδυ.

Το thebest.gr μίλησε με υπαλλήλους στις «βλάβες» της δημοτικής επιχείρησης, περίπου στις 20:00, ωστόσο δεν είχαν ενημέρωση για το πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα στο δίκτυο.

 

15:25 Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω αφανούς διαρροής που έχει παρουσιαστεί στην περιοχή Βουδ, υπάρχουν προβλήματα πλημμελούς έως και πλήρους διακοπής υδροδότησης στις περιοχές που περικλείονται από τις οδούς Παπαφλέσσα, Αγίας Τριάδας, Ελ. Βενιζέλου Ακτή Δυμαίων.  Από την υπηρεσία καταβάλλεται προσπάθεια εντοπισμού και επισκευής της βλάβης.  Η ΔΕΥΑΠ παρακαλεί για την κατανόηση των συμπολιτών, αναφέρει η ανακοίνωση.

Όπως έγραψε νωρίτερα το thebest.gr χωρίς νερό είναι επί ώρες η ευρύτερη περιοχή του Σκαγιοπουλείου.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις