Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιθάκη: "Δεν αποδεικνύεται ακόμη ότι ο θάνατος του Βρετανού προήλθε από τα χτυπήματα" λέει ο πατρινός δικηγόρος του κατηγορούμενου

Ιθάκη: "Δεν αποδεικνύεται ακόμη ότι...

Ο Θάνος Αμπατζής ανέλαβε την υπόθεση του 54χρονου επιχειρηματία από την Ιθάκη που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον σύντροφο της εν διαστάσει συζύγου του

Διάσταση-θρίλερ παίρνει η υπόθεση του Βρετανού, που βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της Ιθάκης, μετά την απολογία του 54χρονου επιχειρηματία στον ανακριτή.Όπως αποκαλύπτει ο πατρινός δικηγόρος του Θάνος Αμπατζής, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιστημονική σύνδεση μεταξύ του θανάτου του άτυχου βρετανού με τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον κατηγορούμενο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος επιχειρηματίας που βρισκόταν σε διάσταση με τη Νοτιοαφρικανή σύζυγό του γνώριζε οτι εκείνη διατηρούσε σχέση με τον 40χρονο Βρετανό. Η επίσκεψη στο ξενοδοχείο που διέμενε ο νυν σύντροφός της του επεφύλαξε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη που κατέληξε σε άγριο καυγά.

"Δεν θέλω να πιστέψω οτι πέθανε από τα δικά μου χτυπήματα. Λυπάμαι που δεν έκανα μεταβολή να φύγω μόλις αντίκρυσα, αυτο που αντίκρυσα στο ξενοδοχείο" φέρεται να είπε στην απολογία του ο επιχειρηματίας.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 54χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις