Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: "Ερασιτέχνης πολιτικός; Μπορεί. Σίγουρα όμως επαγγελματίας λασπολόγος, κύριε Μαζαράκη"

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: "Ερασιτέχνης πολιτικ...

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Οργάνωσης του κόμματος

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας χαρακτηρίζει "επαγγελματία λασπολόγο" τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέα Μαζαράκη. Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής: 

 

"Παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες μια προσπάθεια κυβερνητικών αλλά και τοπικών κομματικών στελεχών να μας πείσουν για την νομιμότητα και την «αναγκαστικότητα» της επιβολής ενός σιδερόφρακτου κράτους καταστολής.

Όταν οι αιτιάσεις τους καταλήγουν να μη στέκονται απέναντι στη λογική, στο κράτος δικαίου και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παράγουν περισσότερα fake news από όσα μπορούν να καταναλώσουν όπως τα «όπλα του Συριακού στρατού». Επιμένουν, επίσης, σε αδύναμα επιχειρήματα όπως στην νομιμότητα και την ισχύ της Συγκλήτου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και αυτό το κάνουν τα στελέχη μιας παράταξης που έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια αποφάσεις της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών για την ίδρυση και θεσμοθέτηση πανεπιστημιακών τμημάτων στην περιοχή.

Και όταν όλα αυτά δεν επαρκούν!

Όταν «ζορίζονται» από επιχειρήματα του συνομιλητή τους, τότε περνούν στην αντεπίθεση με αυτό που γνωρίζουν να κάνουν καλύτερα, την ανοίκεια προσωπική επίθεση και προσβολή της τιμής του.

Με αυτόν ακριβώς το τρόπο επέλεξε να απαντήσει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας κ. Μαζαράκης στον σύντροφο και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Του επιτέθηκε σε προσωπικό επίπεδο για την δουλειά του ως συμβασιούχου διοικητικού υπαλλήλου στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κατηγορώντας τον ότι βρέθηκε εκεί εκμεταλλευόμενος την κομματική του ιδιότητα όταν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν του εξηγήθηκε ότι ακολουθήθηκε μια τυπική και νόμιμη διαδικασία με προκήρυξη της θέσης, με μοριοδότηση των αιτούντων με συγκεκριμένα κριτήρια, ότι πρόκειται για θέση συμβασιούχου και όχι μόνιμη πράγματα που προφανώς αγνοούσε άλλαξε στάση. Χαρακτήρισε τον εαυτό του ο κ. Μαζαράκης ως «ερασιτέχνη πολιτικό» και «φουκαρά» και αγνό ιδεολόγο της Δεξιάς (sic).

Κύριε Μαζαράκη ξεπεράσατε κάθε όριο πολιτικού πολιτισμού και πολιτικής αντιπαράθεσης στο δημόσιο διάλογο.

Κύριε Μαζαράκη μπορεί να θεωρείτε τον εαυτό σας  «ερασιτέχνη πολιτικό»  αλλά σίγουρα ενεργήσατε ως επαγγελματίας λασπολόγος.

Κύριε Μαζαράκη φάνηκε δημόσια ότι αυτοί που σας ενημέρωσαν σχετικά, οι «φιλοκυβερνητικοί και υπεύθυνοι υπάλληλοι του ΕΑΠ», σας εξέθεσαν.

Δεν είμαστε ίδιοι κ. Μαζαράκη και όσο και να προσπαθείτε να θίξετε το ηθικό μας πλεονέκτημα, το μόνο που καταφέρνετε είναι να εκτίθεστε ο ίδιος προσωπικά αλλά και να ευτελίζετέ το δημόσιο λόγο."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις