Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ανάγνωση του νέου βιβλίου της Μάρως Δούκα & Εκδήλωση με τον Γ. Γεννατά στο Πολύεδρο

Ανάγνωση του νέου βιβλίου της Μάρως Δούκ...

Την ερχόμενη εβδομάδα στην οδό Κανακάρη 147

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της εβδομάδας 18 –  24 Νοεμβρίου 2019. Την Τρίτη 19/11 στις 7 το απόγευμα, η Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας θα συζητήσει το τελευταίο βιβλίο της Μάρως Δούκα με τίτλο «Πύλη εισόδου» που πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πατάκη.

Το Σάββατο 23/11, 11 το πρωί με 1 το μεσημέρι  ξεκινούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Πολύεδρου για παιδιά μέχρι 12 ετών.

Θέμα της συνάντησης αυτού του Σαββάτου είναι: Οι θησαυροί των βιβλίων - παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού.

Το Σάββατο 23/11 στη 1 το μεσημέρι  - Μιλάμε με τον Γεράσιμο Γεννατά για την παράσταση «Οι Τόποι είναι Ήχοι» του συγγραφέα και τουμπίστα Γιάννη Ζουγανέλη και την σημασία της μουσικής στην πόλη της Πάτρας.

Στην συζήτηση συμμετέχουν η Μάρια Φλωράτου, σκηνοθέτης της παράστασης και ο Χρήστος Λούκας μαέστρος της μπάντας του Δήμου Πατρέων.

Στο μεταξύ τελειώνει η ομαδική έκθεση ζωγραφικής «Tο μπλε της θάλασσας και τ’ουρανού». Συμμετέχουν  στην έκθεση οι: Βελαώρας Χάρης, Γκριμπάνοβα Τατιάνα, Διονάς Βαγγέλης, Ζαβιτσάνου Σπυριδούλα, Μπακάλου Παρασκευή, Νικολάου Νίκος, Νικολοπούλου Όλγα, Παπαδουλή Αφροδίτη, Πετράκη Αναστασία, Ράμμος Κωσταντίνος και Φιλιπποπούλου Ελένη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture