Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ακρίτα κατά Τσιμτσιλή για τα όσα απαράδεκτα είπε για τις μετανάστριες

Ακρίτα κατά Τσιμτσιλή για τα όσα απαράδε...

Οι δηλώσεις της τηλεπαρουσιάστριας προκαλούν αντιδράσεις

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής που παρουσιάζει, αναφορικά με το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της είχε αναφέρει ότι «είναι θέμα παιδείας, οι άνθρωποι που έρχονται ως μετανάστες είναι μαθημένοι ακόμα και να μην έχουν να φάνε θα κάνουν πέντε και έξι παιδιά. Ο Έλληνας στην περίοδο της κρίσης με το ζόρι έκανε ένα παιδί και αυτό για να πει, ας πούμε έγινα γονιός» για να συμπληρώσει πως: «Βλέπεις τους μετανάστες, που είναι με την κοιλιά στο στόμα και μπαίνουνε στη βάρκα! Και δεν τους νοιάζει! Ο Έλληνας αν δεν κάνει τον προγραμματισμό να σκεφτεί “θα ‘χω να σπουδάσω το παιδί μου, να το ταΐσω, να το φροντίσω;” δεν θα κάνει δεύτερο».

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή έχουν κατακριθεί από πάρα πολλούς χρήστες του διαδικτύου. Μεταξύ αυτών και από τη δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα, η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αναδημοσιεύει άρθρο του Αλέκου Παπαναστασίου, όπου αναφέρονται τα εξής χαρακτηριστικά για την τηλεπερσόνα:

"Στον κόσμο της κυρίας Τσιμτσιλή όχι μόνο οι εγκυμονούσες μετανάστριες συμπεριφέρονται άλογα, αλλά εδώ υπάρχει ο υπαινιγμός ότι μπαίνουνε στη βάρκα από μια διάθεση περιπέτειας αν όχι για αναψυχή, και «δεν τους νοιάζει» που είναι με την κοιλιά στη μύτη".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight