Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 7/11 στη χώρα μας & στην Πάτρα η animated εκδοχή της "Οικογένειας Άνταμς"

Από την Πέμπτη 7/11 στη χώρα μας & σ...

Θα προβληθεί και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και σε 3d

“Σκίζει” εμπορικά η animation εκδοχή της περίφημης «Οικογένειας Ανταμς» που έχει ήδη φτάσει σε εισπράξεις στη Βόρειο Αμερική τα 85 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα 45 από τον υπόλοιπο κόσμο. Η ταινία σε σκηνοθεσία Κόνραντ Βέρνον, Γκρεγκ Τίρναν βγαίνει από την Πέμπτη 7/11/2019 στην χώρα μας και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare σε διανομή της Tulip Entertainment.

Η «Οικογένεια Ανταμς», όπως έγραψε και το flix.gr, είναι η πρώτη κωμωδία κινουμένων σχεδίων στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή η παράξενη, ανατριχιαστική οικογένεια, που ζωντανεύει τους χαρακτήρες με τον πιο τρυφερό και ευφάνταστο τρόπο. To προσεγμένο και ευρηματικό animation της ταινίας δίνει μια νέα πνοή και νέο... αίμα και ο «οικογενειακός τρόμος» αποκτά πιο ψυχαγωγικές διαστάσεις!

Ένα διαβολικό γύρισμα της μοίρας και η κτηματομεσιτική δραστηριότητα μιας τηλεπερσόνας, θα οδηγήσουν τη λατρεμένη οικογένεια στο επίκεντρο ενός τυπικού, ασφαλούς και «καθαρού» προαστίου και τη μεγάλη κόρη σε ένα συμβατικό δημόσιο σχολείο. Φυσικά, οι Ανταμς δεν θα δυσκολευτούν να προσαρμοστούν σε κάθε νέα συνθήκη της γειτονιάς τους, αλλά οι γείτονές τους, οι συμμαθητές της μικρής και ο κοινωνικός περίγυρος, δεν θα αντέξουν και πολύ την εκκεντρικότητα και το goth μεγαλείο της αξιαγάπητης αλλά και ανατριχιαστικής οικογένειας.

Το computer-animated κωμικό φιλμ τρόμου «The Addams Family» είναι βασισμένο στο κόμικ του Charles Addams του 1938 και ακούγονται οι φωνές των Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Finn Wolfhard, Nick Kroll, Snoop Dogg, της Bette Midler και της Allison Janney που πέρυσι τιμήθηκε με Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για την ταινία «Εγώ, η Τόνια». Μάλιστα ήδη προγραμματίζεται και το σίκουελ για τον Οκτώβριο του 2021.

Πολλοί θυμούνται την απολαυστική ταινία του Μπάρυ Σόνενφελντ του 1991 με την Αντζέλικα Χιούστον, τον αξέχαστο Ραούλ Τζούλια και την Κριστίνα Ρίτσι ενώ υπήρχε και παλιά ασπρόμαυρη τηλεοπτική σειρά.

Η φρέσκια animation ταινία πάντως έχει πάρει ανάμικτες κριτικές με το μέσο όρο στο rotten tomatoes να κυμαίνεται στο 43%.

Χάρη στο εξαιρετικά δουλεμένο σκίτσο και το πυκνό σενάριο της ταινίας, δίνεται η ευκαιρία να «λάμψει» ξανά ο σκοτεινός, «spooky» κόσμος της περίεργης οικογένειας Άνταμς και να τους γνωρίσει από την αρχή μια νέα γενιά θεατών. Οι μακάβριες συνήθειες των ηρώων θα έρθουν αντιμέτωπες με τον συντηρητισμό της φερόμενης ως «καλής» κοινωνίας και η αλλόκοτη συμπεριφορά τους θα συγκρουστεί με τα ήθη του επίπλαστου αμερικάνικου ονείρου. Στην νέα περιπέτεια των Ανταμς, οι πιο κωμικές στιγμές θα προκύψουν από τα πιο τερατώδη περιστατικά της καθημερινότητας της οικογένειας, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Η ταινία θα προβληθεί και στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια, και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και σε 3d.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture