Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Της ίδιας εταιρείας τα παιχνίδια όπου σκοτώθηκε 13χρονη στον Βόλο και τραυματίστηκε 3χρονη στη Ναύπακτο

Της ίδιας εταιρείας τα παιχνίδια όπου σκ...

Μήνυση υπέβαλαν οι γονείς του παιδιού που τραυματίστηκε στο Λούνα Παρκ της Ναυπάκτου

Μήνυση κατά της εταιρείας η οποία λειτουργούσε το τρενάκι μέσα στο οποίο τραυματίστηκε το τρίχρονο παιδάκι στο παζάρι της Ναυπάκτου, κατέθεσαν οι γονείς.

Η οικογένεια του παιδιού υποστηρίζει ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν ελλιπή και εξαιτίας αυτού του γεγονότος επήλθε ο τραυματισμό του μικρού. Όπως υποστηρίζει η μητέρα δεν υπήρχε κάποια προστατευτική μπάρα στη θέση του τρένου, ενώ και μια ζώνη που έβαλαν στο παιδί δεν ήταν ικανή να το κρατήσει όπως θα έπρεπε.

Έτσι το παιδάκι πριν την τελευταία στροφή βγήκε το μισό έξω από το τρενάκι με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του. Ευτυχώς ο χειριστής του μηχανήματος το σταμάτησε άμεσα κι έτσι απεφεύχθησαν τα χειρότερα.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στην συνέχεια, για προληπτικούς λόγους στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ενώ τις έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού του παιδιού τις έχει αναλάβει το Λιμενικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για την ίδια εταιρεία, στα παιχνίδια της οποίας έχασε την ζωή του ένα 13χρονο κορίτσι πριν από μερικούς μήνες στο Βόλο. 

 

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ από το Δελτίο Ειδήσεων του alphatv.gr

ΔΕΙΤΕ τι λέει στην ΕΡΤ η ιδιοκτήτρια του παιδότοπου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις