Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 21 Νοεμβρίου περιμένουμε στην Ελλάδα τον "Ιρλανδό" του Σκορσέζε

Στις 21 Νοεμβρίου περιμένουμε στην Ελλάδ...

Το φιλμ που ξεπερνά σε διάρκεια τις 3 ώρες ήδη υμνείται από τους κριτικούς

Ο μοναδικός σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε (Όσκαρ σκηνοθεσίας το 2007 για τον «Πληροφοριοδότη») και δημιουργός αξέχαστων ταινιών όπως ο «Ταξιτζής» και το «Οργισμένο Είδωλο» με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, από τις σημαντικότερες ταινίες του 20ου αιώνα, συγκεντρώνει ένα λατρεμένο καστ με επικεφαλής τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον Αλ Πατσίνο, τον Τζο Πέσι και τον Χάρβεϊ Καϊτέλ σε μια επικών διαστάσεων γκανγκστερική ταινία, όπως χαρακτηρίστηκε, το φιλμ «Ο Ιρλανδός – The Irishman» που έρχεται στις Ελληνικές αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου 2019 σε διανομή της Odeon.

Σε άρθρο της International Herald Tribune για την μεγαλειώδη ταινία που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στα Όσκαρ, γίνεται αναφορά στους κινηματογραφικούς γίγαντες Ντε Νίρο και Πατσίνο που ξανασυνεργάζονται μετά την ταινία «Ένταση» και εντυπωσιάζουν τιμώντας την βαριά «κληρονομιά» τους σε ρόλους που άφησαν εποχή στα ‘70ς και ’80ς.

Με το συγκεκριμένο φιλμ υπάρχουν δύο ιδιαιτερότητες, πρώτον η μεγάλη διάρκεια του που αγγίζει τις 3 ώρες και κάτι καθώς και ότι πρόκειται για παραγωγή της πλατφόρμας του Netflix όπου και θα παιχθεί η ταινία από τις 27 Νοεμβρίου 2019 και έπειτα.

Το φιλμ «Ο Ιρλανδός - The Irishman» το περιμένουμε και στην Πάτρα.

 Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Αλ Πατσίνο και ο Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε, μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, μέσα από τα μάτια του βετεράνου του Β' Παγκόσμιου Πολέμου Φρανκ Σίραν, ενός απατεώνα και εκτελεστή που συνεργάστηκε με διαβόητες μορφές του 20ού αιώνα. Καλύπτοντας διαφορετικές δεκαετίες, η ταινία παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της Αμερικανικής Ιστορίας, την εξαφάνιση του θρυλικού ηγέτη του εργατικού συνδικάτου Τζίμι Χόφα, και μας ταξιδεύει με μοναδικό τρόπο στα μυστικά μονοπάτια του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές διαδικασίες, τις αντιπαλότητες και τις διασυνδέσεις με πολιτικούς.

Παίζουν ακόμα οι Bobby Cannavale, Stephen Graham, Kathrine Narducci, Anna Paquin, Sebastian Maniscalco, Ray Romano, Jeremy Luke, Jesse Plemons, κ.α.

Το φημολογούμενο κόστος της ταινίας είναι 150 εκατ. δολάρια.

Το σενάριο είναι του Στίβεν Ζάλιαν του "Moneyball" με τον Μπραντ Πιτ, του "Κατήγορου - A Civil Action" με τον Τζον Τραβόλτα, κ.α.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture