Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παρανάλωμα το γραφείο του Διευθυντή στο 5ο Γυμνάσιο Πάτρας

Παρανάλωμα το γραφείο του Διευθυντή στο ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο σχολικό συγκρότημα που στεγαζεται το 5ο γυμνάσιο και λύκειο της Πάτρας στην πλατεία Μαρούδα. Επί τόπου έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία με 3 οχήματα και 6 άνδρες που κατάσβεσαν τις εστίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά προκλήθηκε από μολοτοφ που πεταξαν άγνωστοι τα άγνωστοι τα ξημερώματα, στο σχολείο. Οι δράστες πέταξαν πέτρες και μολότοφ σπάζοντας τα τζάμια. Από τη φωτιά που εκδηλώθηκε προκλήθηκαν ζημιές στο γραφείο του Διευθυντή του 5ου γυμνασίου.

Οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τζάμια και πόρτες του 5ου Γυμνασίου, ενώ προκάλεσαν φθορές και στο 5ο Λύκειο, που στεγάζεται στο ίδιο σχολικό συγκρότημα. Η δράση των αγνώστων ατόμων δεν σταμάτησε στα δύο προαναφερόμενα σχολεία, καθώς έριξαν βόμβες μολότοφ και σε γραφεία του 4ου Γυμνασίου, που συστεγάζεται στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα, οι οποίες όμως δεν εξερράγησαν.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για εμπρησμό και διακεκριμένες φθορές

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα νωρίς το πρωί, μετέβησαν σε σχολικό συγκρότημα στην Πάτρα, όπου αφού έρριψαν οκτώ αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (μολότοφ), προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε γραφεία, αίθουσες και εξοπλισμό του σχολείου.

 

Ο Διευθυντής του σχολείου Γ. Κανελλης

Στο μεταξύ χθες άγνωστοι πέταξαν πέτρες και τούβλα και στο 18ο Γυμνάσιο στην Αρόη προκαλώντας μικροφθορές. Το σχολείο ωστόσο λειτουργεί κανονικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις