Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τον Γενάρη έρχεται στις αίθουσες το "Dolittle" με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Τον Γενάρη έρχεται στις αίθουσες το &quo...

Στο ρόλο του ανθρώπου που μπορούσε να επικοινωνεί με τα ζώα

Tο πρώτο διαφημιστικό trailer για έναν από τους πιο διαχρονικούς και λατρεμένους ήρωες της λογοτεχνίας: τον Ντούλιτλ μόλις κυκλοφόρησε ενόψει της κυκλοφορίας της νέας ταινίας «Dolittle» σε σενάριο και σκηνοθεσία του 54χρονου Αμερικανού δημιουργού Stephen Gaghan.

Ο 54χρονος σούπερ σταρ Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ τού δίνει ζωή και φρέσκια ενέργεια, σε αυτήν τη ζωηρή αναβίωση της κλασικής ιστορίας του ανθρώπου που μπορούσε να επικοινωνεί με τα ζώα!

Το φιλμ αναμένεται στις Ελληνικές αίθουσες στις 16 Ιανουαρίου 2019 σε διανομή από την Tulip ταυτόχρονα με την έξοδο του στις ΗΠΑ. Λίγο πιο πριν το φιλμ θα αρχίσει να παίζεται στη Νέα Ζηλανδία.

Η ταινία θα βγει και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Το «Dolittle» βασίζεται στον χαρακτήρα Doctor Dolittle που αποτελεί δημιούργημα του Hugh Lofting. Εκτός του Robert Downey Jr. παίζουν οι Antonio Banderas και Michael Sheen ενώ το φωνητικό καστ περιλαμβάνει επίσης μεγάλα ονόματα όπως της Emma Thompson, του Rami Malek που δανείζει τη φωνή του σ’ έναν γορίλα, του John Cena και των Kumail Nanjiani, Octavia Spencer, Tom Holland, Craig Robinson, Ralph Fiennes, Selena Gomez και Marion Cotillard.

Αναμένεται να απολαύσουμε την ταινία και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture