Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το απίστευτο επεισόδιο με τον Χάρβει Γουάινστιν σε μπαρ στη Νέα Υόρκη!

Το απίστευτο επεισόδιο με τον Χάρβει Γου...

Ο ίδιος ανέκφραστος παρακολουθούσε το σκηνικό

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε με τον Χάρβει Γουάινστιν ο οποίος έχει κατηγορηθεί από δεκάδες γυναίκες για βιασμό. Δυο γυναίκες ηθοποιοί τον έκραξαν σε μπαρ γεμάτο ηθοποιούς και οι άνδρες από κάτω τις γιούχαραν.

Ο ίδιος ανέκφραστος παρακολουθούσε το σκηνικό.

 

 

 

 

 

Μια από αυτές, η Zoe Stuckless, σηκώθηκε και στάθηκε απέναντί του. «Στέκομαι ένα μέτρο μακριά από έναν γ@μημενο βιαστή και κανείς δεν λέει τίποτα;», άρχισε να φωνάζει. Κι ενώ κανείς δεν αντιδρούσε, δυο από τους σωματοφύλακες του Γουάινστιν την πέταξαν έξω από το μπαρ. Την ώρα δε που τα έλεγα αυτά η κοπέλα ο Γουάινστιν στεκόταν ατάραχος.

Το μπαρ λέγεται Downtime και η βραδιά ήταν μόνο για ηθοποιούς, μουσικούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς. Και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο Γουάινστιν ήταν περιστοιχισμένος από νεαρές κοπέλες… «Δεν κρυβόταν», έγραψε μετά η Stuckless. «Είχε έρθει για να δει νεαρές ηθοποιούς να είναι ευάλωτες στην σκηνή».

Του ξεσπάσματος της νεαρής γυναίκας είχε προηγηθεί ένα νούμερο σταντ απ από μια κωμικό την Kelly Bachman η οποία ενώ ήταν στην σκηνή αναγνώρισε τον Γουάινστιν. Και η μη αντίδραση του κοινού προκάλεσε το ξέσπασμα της Stuckless. Μάλιστα, την ώρα που η κωμικός αναφερόταν χωρίς να κατονομάζει τον Γουάινστιν σ’ εκείνον απαξιωτικά κάποιοι άνδρες την γιούχαραν.

«Αισθάνομαι λίγη ένταση. Κανείς άλλος; Είμαι κωμικός και είναι η δουλειά μας να δείχνουμε τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Ξέρουμε ποιος είναι; Είναι ένας Φρέντι Κρούγκερ μέσα στο δωμάτιο». Η κωμικός εξήγησε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού και ποτέ δεν αντιμετώπισε τους βιαστές της. Κοιτάζοντας τον Γουάινστιν είπε: «Έτσι γενικά, άντε γ@μ@σου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight