Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τηλεοπτικός «καβγάς» Πηνελόπης Αναστασοπούλου με Χρήστο Λούλη

Τηλεοπτικός «καβγάς» Πηνελόπης Αναστασοπ...

Τσακώνονται για το ποιός είναι ηθοποιός!

Καβγά δια τηλεοράσεως για τους ηθοποιούς Χρήστο Λούλη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η αρχή έγινε από τον Χρήστο Λούλη, ο οποίος δήλωσε πως πως δεν θεωρεί τους πάντες ως συναδέλφους του.

Ο ηθοποιός  Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτολγου, όπου με ειλικρίνεια παραδέχτηκε πως «είμαι εγωιστής, έχω αδικήσει, έχω αδικηθεί και έχω αδικήσει και τον εαυτό μου».

Στην ίδια εκπομπή βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία εξέφρασε την ενόχλησή της σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή από τον Χρήστο Λούλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είδα τη συνέντευξη και τον παραδέχθηκα στο τέλος. Ένας άνθρωπος που βγαίνει και λέει με τόσο μεγάλο θάρρος ότι “είμαι μισάνθρωπος και βγαίνω και το λέω”, λες εντάξει, λες μπούρδες, αλλά οκ, αφού το παραδέχεσαι» και συνέχισε με τα εξής:

«Χωρίς να θέλω να θίξω τον Χρήστο, γιατί είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, λέει, μπούρδες. Εγώ όσους μεγάλους ηθοποιούς έχω γνωρίσει δεν λένε τέτοια. Χωρίς να θέλω να πω κάτι για τον Χρήστο. Εμένα μου αρέσει το μεγαλείο της ψυχής των ανθρώπων».

Χ. Λούλης: «Ενοχλήθηκα με τη δήλωση μου για την Αναστασοπούλου, θα την έπαιρνα πίσω»

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε στο Πρωινό για τις δηλώσεις που έκανε για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου κι ότι θα τις έπαιρνε πίσω, είπε πως είναι αλαζόνας και πιστεύει ότι είναι πολύ καλύτερος από τους περισσότερους, ενώ μίλησε και για την δουλειά του. Επίσης ανέφερε ότι είχε πρόταση από τις «Άγριες Μέλισσες» αλλά αρνήθηκε λόγω προγράμματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight