Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όταν ο «Γιάννος» από τις «Άγριες μέλισσες» ήταν η «Λορίν»... στην Πάτρα!

Όταν ο «Γιάννος» από τις «Άγριες μέλισσε...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ο θεατρικός ρόλος που κέρδισε το κοινό

Μπορεί το ευρύ κοινό να γνώρισε τον Ιωάννη Αθανασόπουλο μέσα από τη τηλεοπτική σειρά «Άγριες μέλισσες»  του Ant1 όμως ο ηθοποιός έχει ξεκινήσει νωρίτερα την ενδιαφέρουσα διαδρομή του στην υποκριτική.

Στο θέατρο πολύ τον είδαν και τον θαύμασαν ως... «Λορίν» στην παράσταση «Το κάλεσμα της Λορίν» σε σκηνοθεσία της Φένιας Αποστόλου.

Η παράσταση που γνώρισε μεγάλη επιτυχία είχε ανέβει και στην Πάτρα ενώ ο ηθοποιός είχε μιλήσει στο thebest.gr. 

Διαβάστε τι είχαν πει οι συντελεστές της παράστασης εδώ

"Όταν η Φένια μου έκανε την πρόταση είπα κατευθείαν ναι γιατί την εμπιστεύομαι απόλυτα και γιατί ξέρω πώς δουλεύει και πώς λειτουργεί. Αυτό που με ιντρίγκαρε και με φόβιζε παράλληλα ήταν ότι θα έπρεπε να μεταμφιεστώ σε Λορίν Μπακόλ. Όπως είπε και η Φένια το δύσκολο ήταν να μη γίνει αυτή η μεταμφίεση καρικατούρα.

Η βασική μου αγωνία όμως ήταν πώς θα χτίσω τον ήρωα μεταμφιεσμένο σε Λορίν Μπακόλ.

Από εκεί και πέρα ήταν η πρόκληση να υποδυθώ έναν ήρωα που είναι καταπεσμένος και φέρει μέσα του κάτι που τον κλονίζει και τον επηρεάζει στη μετέπειτα πορεία του και συμπεριφορά του.

Η βασική μου αγωνία όμως ήταν πώς θα χτίσω τον ήρωα μεταμφιεσμένο σε Λορίν Μπακόλ. Να είναι ένας άντρας που μεταμφιέζεται σε Λορίν Μπακόλ και να έχει την κλάση της… μην είναι μία καρικατούρα ή ένα ψεύτικο πρότυπο" είχε αναφέρει. 

Και έχοντας δει την παράστση, μπορώ να πω πώς τα κατάφερε! όπως κατάφερε να μην κάνει καρικατούρα και τον "Γιάννο" στις "Άγριες μέλισσες". 

 

Να σημειώσουμε ότι για τη συνέχεια ο ηθοποιός θα κάνει πάλι κάτι εντελώς διαφορετικό στην παράσταση "Toc Toc" του Κώστα Σπυρόπουλου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight