Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τη βραδιά του Τσίπρα στην Πάτρα έγραψαν 290 νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ

Τη βραδιά του Τσίπρα στην Πάτρα έγραψαν ...

Η καμπάνια συνεχίζεται

Μια σημαντική δυναμική στην προσπάθεια ανοίγματος του κόμματος και εγγραφής νέων μελών δημιούργησε στην Αχαΐα η διήμερη παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr μόνο τη βραδιά της συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας γράφτηκαν 290 νέα μέλη, αριθμός που θεωρείται αρκετά μεγάλος.

Εάν αυτά τα 290 άτομα προστεθούν στους περίπου 470 Αχαιούς που έχουν εγγραφεί στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Αύγουστο και μετά οπότε και ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια τότε τα νέα μέλη αγγίζουν 760.

Την ίδια ώρα η ροή εγγραφής, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (της παλιάς μέχρι ώρας) είναι συνεχής καθώς όπως αναφέρει στο thebest.gr η συντονίστρια της Νομαρχιακής του κόμματος στην Αχαΐα, Μαρία Αντύπα, καθημερινά έρχονται από 5 μέχρι 10 καινούργιες αιτήσεις.

Από την Τρίτη το απόγευμα τέθηκε σε λειτουργία και η νέα ανανεωμένη πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων “isyriza”, από την οποία έως τώρα δεν υπάρχει ενημέρωση για αιτήσεις αφού πρώτα θα επεξεργαστούν τα στοιχεία κεντρικά και στην συνέχεια θα μεταφέρονται στην περιφέρεια.

Η Νομαρχιακή κατά καιρούς διοργανώνει συναντήσεις με τους ανθρώπους που έχουν υποβάλει αιτήσεις, τους γνωρίζει, συζητά μαζί τους και σταδιακά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του καθενός, θα αναθέτει ρόλους.

Φυσικά, όπως μας επισημαίνει η κυρία Αντύπα, η προσπάθεια προσέλκυσης νέων μελών στην Αχαΐα δεν σταματάει εδώ, στόχος είναι η παρουσία του κόμματος να είναι αδιάλειπτη, τόσο στην Πάτρα όσο και στις άλλες πόλεις και τα χωριά. Θα υπάρχουν συχνές εξορμήσεις καθώς και δράσεις που θα επαναφέρουν, ανά τακτά διαστήματα, στο προσκήνιο, την «επιχείρηση» μαζικών εγγραφών.

Άλλωστε ο στόχος που έχει τεθεί κεντρικά για το Νομό Αχαΐας είναι μεγάλος και αγγίζει τα 6.500 νέα μέλη έως το συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί το επόμενο έτος. «Από όσα συνέβησαν κατά τη διήμερη παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, ενώ αυτό που συνέβη στην πλ. Τριών Συμμάχων με την μαζική ανοικτή συνέλευση ήταν εξαιρετικό και πρωτόγνωρο, ήταν μια μεγάλη εμπειρία. Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε την καμπάνια με αμείωτο ενδιαφέρον», σχολιάζει σχετικά η κυρία Αντύπα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις