Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάλεσμα στο Πατρινό κοινό να προτείνει τα πρόσωπα της χρονιάς 2019

Κάλεσμα στο Πατρινό κοινό να προτείνει τ...

Οι προτάσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά έως τις 22 Οκτωβρίου 2019 - Στις 5/1/2020 η λαμπρή τελετή στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου

Ανοικτό κάλεσμα στο κοινό, να προτείνει όποιος το επιθυμεί, πρόσωπα, φορείς ή ομάδες που αξίζουν αναγνώρισης και επιβράβευσης απευθύνει τη Εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το «Ινστιτούτο Πρόσωπα». Οι προτάσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα www.prosopaxronias.gr μέχρι και την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 που παραμένει ανοικτή η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Στόχος της διοργάνωσης, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, είναι η ενεργός συμμετοχή των πολιτών, ώστε «Τα Πρόσωπα της Χρονιάς» να αναδεικνύονται μέσα από την ίδια την κοινωνία, γι αυτό και ο καθένας μπορεί να καταθέσει τη δική του πρόταση, καταχωρώντας τα απαραίτητα στοιχεία που είναι η ονομασία, η ιδιότητα, όπως επίσης συνοπτικές πληροφορίες για τη δράση του προτεινόμενου προσώπου, φορέα ή ακόμη και της προτεινόμενης ομάδας.

Οι κατηγορίες στις οποίες τίθενται υποψηφιότητες είναι πέντε και είναι οι εξής:  Κοινωνία, Εκπαίδευση - Έρευνα – Καινοτομία, Πολιτισμός – Τέχνες, Διοίκηση και Αθλητισμός.

Ο οργανωτικός φορέας θα απονείμει δύο βραβεία σε πρόσωπα και σε ομάδα / συνεργασία για κάθε κατηγορία.

Υποψήφιοι μπορεί να είναι όλοι όσοι συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο με την Αχαΐα και έχουν να επιδείξουν αξιοσημείωτη δράση. Δηλαδή:

-              Πρόσωπα που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για το έργο και τις προσπάθειές τους ή ακόμη για τα επιτεύγματά τους.

-              Προσπάθειες που έγινε με κόπο και πίστη μέχρι το όραμά τους να γίνει πράξη

-              Πράξεις που ξεχωρίζουν για τον αντίκτυπο που έχουν στην κοινωνία

-              Πρωτοβουλίες που δίνουν αξία στην καθημερινότητα και επηρεάζουν τις ζωές όλων μας.  

Όλα τα προηγούμενα χρόνια, από το πλήθος των υποψηφιοτήτων,  έχει καταδειχθεί ότι η τοπική κοινωνία έχει να επιδείξει αξιόλογα πρόσωπα που κυριαρχούν στον τομέα τους και ουσιαστικές προσπάθειες που ξεχωρίζουν για δημόσιο αποτύπωμα που αφήνουν.

Επειδή είναι βέβαιο ότι ανάμεσά μας υπάρχουν πρόσωπα και συλλογικότητες που τους οφείλουμε δημόσια ένα «ευχαριστώ», δεν έχετε παρά να τους προτείνεται, για τα φετινά Πρόσωπα της Χρονιάς.

Αφού προταθούν τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» έως τις 22 Οκτωβρίου 2019 και οι υποψηφιότητες καταταχθούν στις αντίστοιχες κατηγορίες, θα ξεκινήσει η ψηφοφορία που θα ολοκληρωθεί στα τέλη Δεκεμβρίου.

Τα πρόσωπα που θα αναδειχθούν από την ψηφοφορία, θα βραβευτούν σε μια λαμπρή τελετή που θα φιλοξενηθεί  στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο,  την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις