Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Guess My Age: Ένας «άγνωστος» τους χάρισε πάνω από 12.000 ευρώ!

Guess My Age: Ένας «άγνωστος» τους χάρισ...

Μάντεψαν σωστά και κέρδισαν… πολλά!

Η Ευσταθία κι ο Γιώργος ήταν οι πιο «δυνατοί», μέχρι τώρα, παίκτες του τηλεπαιχνιδιού «Guess My Age», που μεταδίδεται από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Τα δύο ξαδέλφια εξέπληξαν το κοινό μαντεύοντας σωστά την ηλικία του παίχτη και κέρδισαν 12.000 ευρώ.

Η διαδικασία του παιχνιδιού: Το «Guess My Age» αποτελείται από έξι γύρους και τον τελικό. Σε κάθε γύρο, οι παίκτες πρέπει να μαντέψουν την ηλικία του αγνώστου που έχουν απέναντί τους. Τα φαινόμενα, όμως, συχνά απατούν. Έτσι, οι διαγωνιζόμενοι έχουν στη διάθεσή τους έξι βοήθειες, μία ανά γύρο.

Οι βοήθειες χωρίζονται στις εξής κατηγορίες: Celebrity, Ανάμνηση, Γεγονός, Τραγούδι, Show Time και Ζoom in. Αν οι διαγωνιζόμενοι μαντέψουν ακριβώς την ηλικία του αγνώστου, τότε περνούν στον επόμενο γύρο, διατηρώντας το χρηματικό τους ποσό, και παράλληλα κερδίζουν 500€ bonus. Στην περίπτωση που δεν υπολογίσουν σωστά, για κάθε έτος απόκλισης από την πραγματική ηλικία του αγνώστου το ποσό που συγκεντρώνουν στον εκάστοτε γύρο μειώνεται αναλόγως. Στον τελικό, οι διαγωνιζόμενοι διεκδικούν τα χρήματα που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν από τους προηγούμενους γύρους.

Έχουν τέσσερις ευκαιρίες και τέσσερις βοήθειες για να βρουν την ακριβή ηλικία του αγνώστου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight