Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το φιλμ που θριάμβευσε στο Τορόντο, "Τζότζο" τον Γενάρη στην Ελλάδα

Το φιλμ που θριάμβευσε στο Τορόντο, &quo...

Σε διανομή της Odeon - Θα το δούμε και στην Πάτρα

Η ταινία-έκπληξη που κέρδισε το Βραβείο Κοινού στο πρόσφατο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, «Jojo Rabbit – Τζότζο» θα βγει από την Fox Searchlight στις 18 Οκτωβρίου 2019 στις Αμερικάνικες αίθουσες, αρχικά σε επιλεγμένες αίθουσες ενώ στη χώρα μας την αναμένουμε τον Ιανουάριο του 2020 σε διανομή από την Odeon.

Ο 44χρονος Νεοζηλανδός σκηνοθέτης Τάικα Γουαϊτίτι συγκεντρώνει ένα μοναδικό καστ και παραδίδει μια έξοχη αντιπολεμική σάτιρα που ενδεχομένως να κάνει την έκπληξη και στα ερχόμενα Όσκαρ.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Τάικα Γουαϊτίτι (Thor: Ragnarok, Κυνήγι Ανθρώπων), φέρνει με τη μοναδική αίσθηση του χιούμορ και πάθους την τελευταία του ταινία, «Τζότζο», μία σάτιρα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου με πρωταγωνιστή ένα μοναχικό αγόρι από τη Γερμανία (ο Ρόμαν Γκρίφιν Ντέιβις στο ρόλο του Τζότζο) του οποίου η ιδέα για τον κόσμο αντιστρέφεται, όταν ανακαλύπτει ότι η διαζευγμένη μητέρα του (Σκάρλετ Γιόχανσον) κρύβει ένα νεαρό Εβραίο κορίτσι (Τόμασιν ΜακΚένζι) στη σοφίτα τους. Με μοναδική βοήθεια από τον χαζούλη φανταστικό του φίλο, Αδόλφο Χίτλερ (στο ρόλο ο ίδιος ο Τάικα Γουαϊτίτι) ο Τζότζο θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον τυφλό φανατισμό του.

Στο πανέξυπνο και ευρηματικό αυτό φιλμ παίζουν ακόμα η Ρέμπελ Γουίλσον, ο τιμημένος με Όσκαρ Σαμ Ρόκγουελ.

Το φιλμ θα το δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture