Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

To 1ο ΓΕΛ Πάτρας υλοποιεί Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus

To 1ο ΓΕΛ Πάτρας υλοποιεί Ευρωπαϊκό πρόγ...

Για το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό θέμα

Tο 1ο ΓΕΛ Πάτρας υλοποιεί Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ σε συνεργασία με σχολεία της Σουηδίας, Ιταλίας , Γερμανίας και Τουρκίας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, που θέμα του έχει το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό θέμα, η ομάδα μας βρίσκεται ήδη σε επίσκεψη μελέτης στο Γερμανικό σχολείο Peutinger gymnasium στην πόλη Ellwangen της Βαυαρίας. Επτά μαθητές και μαθήτριες της Τρίτης και Δευτέρας τάξης του Λυκείου μας και τρεις καθηγητές συμμετέχουν στην επίσκεψη αυτή.

Η υπεύθυνη καθηγήτρια για το πρόγραμμα και Αμπατζή Μαριάνθη, η κα Πιτσή Ελένη και ο κος Ψωμαθιανος Μανώλης. Η εμπειρία μας είναι συγκλονιστική μέχρι τώρα ,έχοντας επισκεφτεί το Δημαρχείο του Ellwangen όπου μας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος και μας μίλησε για την πόλη και για τη δομή φιλοξενίας προσφύγων που βρίσκεται κοντά και πρόκειται να επισκεφτούμε αύριο, καθώς και το στρατόπεδο συγκέντρωσης και εξόντωσης Εβραίων και αντιφρονουντων κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο Νταχάου κοντά στο Μόναχο. Οι εργασίες μας θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Πολεμάμε το ρατσισμό και την ξενοφοβία και θέλουμε όλους τους ανθρώπους να ζουν με αξίες , αξιοπρέπεια και ισότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις