Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται στις ελληνικές αίθουσες ο "Κυνηγός της Νύχτας"

Έρχεται στις ελληνικές αίθουσες ο "...

Πρωταγωνιστούν ο Χένρι Κάβιλ και ο Μπεν Κίνγκσλει του "Γκάντι" και της ταινίας "Οι Αθόρυβοι"

Aπό τις 10 Οκτωβρίου 2019 θ’ αρχίσει να παίζεται στις Ελληνικές αίθουσες το ψυχολογικό θρίλερ “Ο Κυνηγός της Νύχτας - Night Hunter/Nomis” σε σενάριο και σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ρέιμοντ.

Παίζουν ο γοητευτικός Άγγλος ηθοποιός Χένρι Κάβιλ και οι Μπεν Κίνγκσλεϊ, Αλεξάντρα Νταντάριο, Στάνλεϊ Τούτσι, Μίνκα Κέλι, Νέιθαν Φίλιον, Μπρένταν Φλέτσερ.

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μάικλ Μπάρετ

Μουσική: Άλεξ Λου

Διάρκεια: 1 ώρα και 38 λεπτά.

Ένα συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τον 36χρονο Χένρι Κάβιλ ("Άνθρωπος από ατσάλι", «The Man from U.N.C.L.E.») και τον βραβευμένο με Όσκαρ Μπεν Κίνγκσλεϊ ("Gandhi - Γκάντι", "Sneakers - Οι Αθόρυβοι") που ξετυλίγει τα κίνητρα και τη δράση ενός κατά συρροή δολοφόνου με  πολλαπλές προσωπικότητες. Η ταινία όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Tanweer, είναι το φιλόδοξο κινηματογραφικό ντεμπούτο του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Ντέιβιντ Ρέιμοντ.

Σύνοψη

Ένας ταλαιπωρημένος αστυνομικός, το αστυνομικό σώμα στο οποίο ανήκει και ένας αυτόκλητος τιμωρός εμπλέκονται σε μία επικίνδυνη συνομωσία που σχετίζεται με τη σύλληψη ενός άρρωστου άντρα, ο οποίος συνδέεται με απαγωγές και δολοφονίες γυναικών.

Σε συνέντευξη του ο Ντέιβιντ Ρέιμοντ σχετικά με το τι τον ενέπνευσε να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει αυτήν την ταινία, είπε:

«Με συναρπάζει η ψυχολογία ενός εγκληματία, ο λόγος που κάποιοι συμπεριφέρονται με έναν τρόπο, ποιες ήταν οι εμπειρίες που τους οδήγησαν εκεί ή ποια ανισορροπία οδήγησε ένα άτομο σε μία συμπεριφορά. Έχει ενδιαφέρον, ειδικά αν το ταιριάξουμε με την επινοημένη φύση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πώς επιλέγουμε να δείξουμε τους εαυτούς μας στο διαδίκτυο. Αυτά τα θέματα είναι η βάση της ταινίας.

Η σκηνοθεσία, η δημιουργία μιας ιστορίας και η ολοκλήρωση της ήταν ένα όνειρο μου από πάντα. Είναι δύσκολο, αλλά και παραγωγικό».

-Έχετε συγκεντρώσει καταπληκτικούς ηθοποιούς. Πείτε μας για τη συνεργασία μαζί τους.

«Είναι όλοι εκπληκτικοί. Συνεργάστηκαν σαν ομάδα και έγιναν μια οικογένεια. Το γύρισμα ήταν δύσκολο, γυρίζαμε για πολλές ώρες και δουλεύαμε νύχτες με κρύο.

Ο Χένρι Κάβιλ είναι εξαιρετικός συνεργάτης και ένας δημιουργός ο ίδιος. Στην ταινία παίζει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο και ξέρω ότι πολλοί θα αιφνιδιαστούν. Είναι πολύ έξυπνος. Η συνεργασία με τον Μπεν Κίνγκσλεϊ, για τον οποίο είχα γράψει τον ρόλο, είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, ποτέ δεν πίστεψα ότι θα τον είχα στην ταινία. Είναι δικαιωματικά ένας θρύλος. Η μόνη φορά που με έπιασε άγχος στο γύρισμα, ήταν όταν έπρεπε να επέμβω και να του δώσω οδηγίες την πρώτη μέρα του γυρίσματος».

Αναφορικά με τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Μπεν Κίνγκσλεϊ, ο σκηνοθέτης ανέφερε πως ο συγκεκριμένος χαρακτήρας «πιστεύει ότι οι εγκληματίες, ειδικά οι δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων, ωθούνται από μια ορμονική ανισορροπία και μόνο όταν υποβληθούν σε θεραπεία το πρόβλημα υποχωρεί. Παίζει έναν συνταξιούχο δικαστή που το έχει δει να συμβαίνει από πρώτο χέρι, οπότε η εμπειρία του ενισχύει την πεποίθηση ότι το να φυλακίζουμε ανθρώπους δεν κάνει καμία διαφορά.

Η Αλεξάντρα Νταντάριο υποδύεται μία αστυνόμο ειδική σε θέματα συμπεριφοράς, οπότε προσεγγίζει τη δουλειά της σε στάδια. Προσπαθεί να βρει τη λογική πίσω από την ανθρώπινη συμπεριφορά. Νομίζω ότι έπαιξε έναν δύσκολο ρόλο, γιατί χρειάζεται να ερμηνεύσει αυτό που έκανε ο Σάιμον (ο κατά συρροή δολοφόνος), κάτι πολύ δύσκολο όταν έχεις να κάνεις με κάποιον που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα».

Το φιλμ ενδεχομένως θα το δούμε και εδώ στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture