Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πυροβολισμοί σε εμποροπανήγυρη της Άρτας- Κινδύνεψαν Πατρινοί

Πυροβολισμοί σε εμποροπανήγυρη της Άρτας...

Συνελήφθησαν οι φερόμενοι ως δράστες

Τρόμος σε εμποροπανήγυρη της Άρτας όπου σημειώθηκε μεταμεσονύχτια ένοπλη συμπλοκή και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο 27χρονων.

Ανάμεσα στους μικροπωλητές που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην εμποροπανήγυρη ήταν και αρκετοί Πατρινοί οι οποίοι πανικόβλητοι άκουσαν να πέφτουν γύρω τους πυροβολισμοί και τράπηκαν σε φυγή για να προστατευτούν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας, οι φερόμενοι ως δράστες, ενεργώντας από κοινού, έβαλλαν με πυροβόλο όπλο σε βάρος 27χρονου Αλβανού, τον τραυμάτισαν στο θώρακα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται.

Στη συνέχεια μπήκαν στον εκθεσιακό χώρο, όπου φέρονται ότι ενεπλάκησαν σε νέο επεισόδιο: επιτέθηκαν στον 27χρονο Έλληνα, προκαλώντας του με τη χρήση βίας, σωματικές βλάβες, ενώ ένας από τους δράστες φέρεται ότι πυροβόλησε εναντίον του 27χρονου, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει.

Χθες το πρωί συνελήφθησαν στην Πρέβεζα και στον Λούρο, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης των Τμημάτων Ασφαλείας Άρτας και Πρέβεζας, τρεις Ρομά, ηλικίας 20, 21 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα και της συμπλοκής.

Επίσης, στη δικογραφία περιλαμβάνονται και δύο ακόμη συνεργοί τους, ηλικίας 42 και 25 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τα ίδια αδικήματα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και αναζητούνται.

Στο πλαίσιο ερευνών της αστυνομίας στο χώρο του παζαριού, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ένα πιστόλι, 5 κάλυκες των 9mm, φυσίγγιο των 9mm και δύο ξύλινα καδρόνια.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις