Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χωρίς κυλικείο επί 5 μήνες το Καραμανδάνειο της Πάτρας- Τι έχει συμβεί;

Χωρίς κυλικείο επί 5 μήνες το Καραμανδάν...

Το σχέδιο της διοίκησης

Για περίπου πέντε μήνες χωρίς κυλικείο παραμένει το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, ενώ το ζήτημα αναμένεται να αντιμετωπιστεί οριστικά μετά από 1-2 μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την στιγμή που έληξε η συνεργασία με τον προηγούμενο μειοδότη η διοίκηση δεν έχει καταφέρει ακόμα να εφαρμόσει τον καινούργιο της σχεδιασμό ο οποίος προβλέπει τη λειτουργία του κυλικείου εκτός του κτιρίου του νοσοκομείου.

Έτσι όλο αυτό το διάστημα συνοδοί κι εργαζόμενοι εξυπηρετούνται μόνο για τα απολύτως απαραίτητα (ένα νερό κτλ.) από ένα αυτόματο πωλητή.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Βασιλική Γεωργιοπούλου, προέκυψε καθώς αναζητείτο, όλο αυτό το διάστημα, η κατάλληλη φόρμουλα για τον νέο διαγωνισμό που προκηρύσσεται, εκτός απροόπτου, μέσα στον Οκτώβριο.

Στόχος είναι το κυλικείο να στεγαστεί σε κάποιον ειδικά διαμορφωμένο χώρο (κιόσκι) εκτός του κτιρίου, στον προαύλιο χώρο του Καραμανδανείου.

Σύμφωνα με την κυρία Γεωργιοπούλου, αυτό θεωρήθηκε σκόπιμο να συμβεί καθώς η ύπαρξη του κυλικείου εντός του κτιρίου προκαλούσε προβλήματα, λόγω φασαρίας κτλ., στην εύρυθμη λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής. Η ίδια εκτιμά ότι ο διαγωνισμός θα πρέπει να αναρτηθεί στην Διαύγεια για έναν εύλογο χρόνο 15-20 ημερών προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τον χρόνο να υποβάλουν τις προσφορές στους για την ανάληψη του κυλικείου.

Μέχρι τότε πάντως, όπως επισημαίνουν γονείς ασθενών, θα συνεχίζεται η ταλαιπωρία τους καθώς θα πρέπει, είτε να φέρνουν οτιδήποτε πιθανόν χρειαστούν από το σπίτι ή να αγοράζουν από έξω, με το κόστος φυσικά των ειδών να είναι σαφώς μεγαλύτερο από ένα κιλικίο Νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις