Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νέα κόντρα Σαμούρη – Στανίτσα, αυτή τη φορά για τις εικόνες στο Βρεφοκομείο

Νέα κόντρα Σαμούρη – Στανίτσα, αυτή τη φ...

Μετά από αυτή για την προσευχή

Κόντρας συνέχεια μεταξύ της αντιδημάρχου του Δήμου Πατρέων Βίβιαν Σαμούρη και του δημοτικού συμβούλου του «Σπιράλ» Χαράλαμπου Στανίτσα. Μετά την ανταλλαγή σκληρών χαρακτηρισμών με αφορμή την κατάργηση ή όχι της πρωινής προσευχής στο Δημοτικό Βρεφοκομείο, σειρά είχαν τώρα οι εικόνες.

Ο δημοτικός σύμβουλος με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook κατήγγειλε ότι αποκαθηλώθηκε η εικόνα της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας από το Βρεφοκομείο. Η αντιδήμαρχος ανάρτησε φωτογραφία της μπροστά στην εικόνα της Παναγίας, γράφοντας πως «στο χώρο της Βιβλιοθήκης, αντί ενός διαδρόμου στον οποίο ήταν» και απέδωσε σε φαντασίωση οτιδήποτε άλλο ακουστεί.

«Τελικά και ο Αγιος φοβερά θέλει...» έγραψε ο Χαράλαμπος Στανίτσας στον προσωπικό του λογαριασμό, υποστηρίζοντας ότι η εικόνα επανατοποθετήθηκε «μετά την κατακραυγή όλων των Πατρινών εναντίον του Πελετίδη και της Δημοτικής Αρχής…». Πρόσθεσε ότι η εικόνα είχε πεταχτεί σε «αποθήκη με το πρόσχημα του βαψίματος του τοίχου…» και εξέφρασε την ελπίδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ξεκινήσει ξανά η πρωινή προσευχή και να προσκληθεί στον Αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

«Θα είμαστε πάντα εδώ να ελέγχουμε, πιστοί στο ρόλο της αντιπολίτευσης!» έγραψε ο δημοτικός σύμβουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις