Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα με φόρα και… με το δεξί

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα με φόρα ...

Σταθερά στη 1 το μεσημέρι στον Alpha - Μαζί της όλη τη σαιζόν θα είναι στην στήλη της μαγειρικής, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε τελευταία στην μεσημεριανή τηλεοπτική αρένα, το μεσημέρι της Δευτέρας 30/9/2019, στον Alpha, ωστόσο μπήκε με φόρα και γρήγορους ρυθμούς. Φέτος, η δημοφιλής παρουσιάστρια έσπασε την παράδοση και βγήκε στην πρώτη εκπομπή της σεζόν με μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο, όπως αναφέρει το zappit.gr.

«Γεια σας φίλες και φίλοι! Αγάπη πολλή σε όλους σας! Αγάπη, αισιοδοξία και μεγάλα χαμόγελα! Μπορεί να μπήκαμε τελευταίοι, αλλά μπήκαμε με τη φόρα την καλή, την γερή, εκείνη που μας μεταδίδετε και εμείς σας την προσφέρουμε απλόχερα πολλά χρόνια τώρα! Μου λείψατε πολύ και το λέω γιατί συνήθως όταν είμαστε με τους ανθρώπους που αγαπάμε και ξεκουραζόμαστε, δεν κάνουμε σκέψεις επιστροφής. Φέτος, δεν ξέρω γιατί, δεν νιώθω άγχος, νιώθω συγκίνηση, μια γλυκιά προσμονή και πολλή αγάπη. Με το καλό να ξεκινήσουμε, με το δεξί!», είπε η Ελένη Μενεγάκη στον πρόλογό της.

Τον πρώτο άνθρωπο που καλωσόρισε στο πλατό ήταν η μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία μετά από χρόνια αναμένεται να έχει σχεδόν καθημερινή παρουσία στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Στη συνέχεια η παρουσιάστρια κατευθύνθηκε στους υπόλοιπους συνεργάτες της, στο τραπέζι. Μαζί της φέτος θα είναι οι: Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Μαντώ Γαστεράτου, Εύη Φραγκάκη και Τάσος Τεργιάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight