Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Celine Dion δείχνει τις ατέλειες της στο νέο της video clip και απαντάει... ξανά!

H Celine Dion δείχνει τις ατέλειες της σ...

Τα σχόλια για την εμφάνιση της

Τον δικό της τρόπο επέλεξε για να απαντήσει – για άλλη μία φορά- στα όσα λέγονται για την εμφάνιση της το τελευταίο διάστημα, η Celine Dion.

«Έχω τις δικές μου ατέλειες» λέει στο νέο της Video clip, απαντώντας με τον πιο άμεσο τρόπο σε όλους εκείνους που την κατακρίνουν για το σώμα και το πρόσωπό της τον τελευταίο καιρό.

Είναι γνωστό ότι η  διάσημη star έχει δεχθεί πολλές κριτικές για τα κιλά της αλλά και το «πρόωρα γερασμένο» πρόσωπό της.

Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται πως η Γαλλίδα τραγουδίστρια πάσχει από νευρική ανορεξία και πως κάνει τα πάντα για να μην το παραδεχτεί.  Μιλώντας στο Entertainment Tonight, έβαλε οριστικό τέλος στα σχόλια για την υγεία της, εξηγώντας ότι «έχει το γνώθι σαυτόν ,γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι αδύνατη, και ότι κάνει το καλύτερο για τον εαυτό της». Χαρακτηριστικά είπε «Υπάρχει κάτι λάθος με το σώμα μου;Κάνω μπαλέτο. Κάνω διατάσεις και προπονούμαι γιατί βοηθάει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μου.

 Αν γυρίσετε πίσω, στην εποχή που ήμουν 12 ετών, το πρόσωπό μου ήταν πιο στρογγυλό γιατί όλοι έχουμε περισσότερο λίπος όταν είμαστε νέοι. Αλλά πάντα ήμουν πολύ αδύνατη» συμπλήρωσε η 51χρονη star.

 Στο νέο της video clip η Celine Dion μιλά ανοικτά για τις ατέλειες της, το πώς βλέπει το σώμα της και δε διστάζει να δείξει στην κάμερα το πρόσωπό της χωρίς καθόλου μακιγιάζ...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight