Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Νάταλι Πόρτμαν και Κιτ Χάριγκτον: Στις 26/9 κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα το νέο φιλμ του Ξαβιέ Ντολάν

Νάταλι Πόρτμαν και Κιτ Χάριγκτον: Στις 2...

Τίτλος του, "Η Ζωή του Τζον Φ. Ντόνοβαν"

Tην Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία «Η Ζωή του Τζον Φ. Ντόνοβαν – Τhe Death and Life of John F. Donovan», ένα κοινωνικό φιλμ διάρκειας 2 ωρών Αγγλοκαναδικής παραγωγής 2018 σε σκηνοθεσία: Xavier Dolan.

Παίζουν ο 32χρονος Εγγλέζος σταρ του δημοφιλέστατου «Game of Thrones», Kit Harington καθώς και οι Natalie Portman, Susan Sarandon, Kathy Bates, Thandie Newton, Jacob Tremblay, Ben Schnetzer.

Περίληψη :

Ο Τζον Φ. Ντόνοβαν είναι διάσημός ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης όταν πεθαίνει αιφνιδίως μετά από μία σειρά σκανδάλων. Ένας θαυμαστής του, ο 11χρονός Ρούπερτ Τέρνερ είναι ο μόνος που γνωρίζει τι συνέβη στη ψυχή του Τζον. Για πέντε χρόνια ο Τζον και ο Ρούπερτ αλληλογραφούσαν κρυφά. Fast-forward στο μέλλον ο Ρούπερτ είναι ένας επιτυχημένος ηθοποιός και έχει γράψει ένα βιβλίο για την επικοινωνία του με τον Ντόνοβαν. Σε μία συνέντευξή του, ο Ρούπερτ θα μιλήσει και θα  αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για την ταραγμένη ζωή του Τζον και  όλους τους συμβιβασμούς που έκανε για την φήμη καθώς και  για την δική του προσωπική ανάγκη να συνδεθεί με το είδωλο του.

Ο 30χρονος Καναδός σκηνοθέτης και ηθοποιός Ξαβιέ Ντολάν, έχει κάνει ταινίες όπως το «Mommy», το «I Killed  my mother», κ.α.

Ενδεχομένως να δούμε την ταινία και εδώ στην Πάτρα.

Φιλμ του Ντολάν έχουμ δει στην Πάτρα από την Κινηματογραφική Λέσχη.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture