Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με λαμπρότητα πανηγυρίζει ο ναός του Τιμίου Σταυρού στην Κάτω Αχαΐα

Με λαμπρότητα πανηγυρίζει ο ναός του Τιμ...

Το Σάββατο 14/9/2019 το πρωί θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος

Με λαμπρότητα & επισημότητα πανηγυρίζει και τιμά ο Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού Κάτω Αχαΐας, που βρίσκεται παραπλεύρως της πλατείας Δημοκρατίας, την μεγάλη εορτή της Παγκόσμιας Υψώσεως του Τιμίου και ζωοποιού Σταυρού.

Το πρόγραμμα των Ιερών ακολουθιών στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στην Κάτω Αχαΐα ξεκίνησε  πόλεώς μας, την Παρασκευή 13/9/2019 στις 18.30 το απόγευμα με τον Αρχιερατικό Εσπερινό μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, ιερουργούντος του πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη π. Γερβασίου Παρεκεντέ, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, ανήμερα της εορτής το πρωί και τις ώρες 7-10, θα τελεστεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

Το Σάββατο το απόγευμα 19.00-20.30, θα τελεστεί η ακολουθία του Εσπερινού μετά των Χαιρετισμών προς των Τίμιο Σταυρό. Θείον Κήρυγμα υπό του αιδεσιμολογιωτάτου πρωτοπρεσβυτέρου π. Αποστόλου Δημητροπούλου, προϊσταμένου της Ενορίας Τιμίου Σταυρού Κάτω Αχαΐας και Αρχιερατικού Επιτρόπου Δύμης.

*Να σημειωθεί πως την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 το πρωί τιμήθηκε πανηγυρικώς η μνήμη του Αγίου Αριστείδου στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κάτω Αχαΐας λόγω της περιπύστου εικόνος του που φυλάσσεται εκεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις