Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συναντήσεις με την Παναγούλα Μαμμή και τον Διοικητή του Λιμενικού για τον Δ. Καλογερόπουλο

Συναντήσεις με την Παναγούλα Μαμμή και τ...

Κουβέντιασαν θέματα της Αιγιάλειας

Σήμερα Τρίτη ο Δήμαρχος κ. Δ. Καλογερόπουλος, πραγματοποίησε συνάντηση με την Διοικητή του Νοσοκομείου Αιγίου και Ρίου κυρία Γ. Μαμμή. Συζητήθηκε σε πολύ καλό κλίμα η συνεργασία των Μονάδων Υγείας με τον Δήμο Αιγιαλείας προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη παροχή υπηρεσιών Υγείας στους δημότες.

Επίσης έγινε ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη αξιοποίηση των κτιριακών εγκαταστάσεων και της περιουσίας του Νοσοκομείου, επ’ ωφελεία των συμπολιτών.

Τέλος κατέληξαν ότι η συνεργασία θα είναι διαρκής και μόνιμη για να αποφέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

 

Επίση σήμερα Τρίτη ο Δήμαρχος κ. Δ. Καλογερόπουλος, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή Λιμενικού Γ΄ Τμήματος Αιγίου κ. Μιχ. Κωστάκη. Συζητήθηκε η συνεργασία του Δήμου με το Λιμεναρχείο στις περιοχές ευθύνης του, η αντιμετώπιση της ασφάλειας των λουομένων, ο χαρακτηρισμός ως πολυσύχναστων των παραλιών, η λήψη μέτρων για την αξιοποίηση και προβολή του παραλιακού μας μετώπου καθώς και άλλα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Οι απόψεις των δύο πλευρών συνέπεσαν και συμφώνησαν να υπάρξει συνεργασία σε ολόκληρο το θαλάσσιο μέτωπο στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων καθενός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις