Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

" Το μυστικό είναι το μαζί" - Η τελευταία συνέντευξη του Μαχαιρίτσα

" Το μυστικό είναι το μαζί" - ...

Ακούστε τη

Πέθανε τα ξημερώματα από καρδιακή προσβολή ο τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, σε ηλικία 63 ετών. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έκανε διακοπές στο εξοχικό σπίτι του στην περιοχή Πτελεός Μαγνησίας. Πριν από λίγες ημέρες είχε δώσει συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο ανοιχτό θέατρο Μελίνα Μερκούρη, στο Βόλο, ενώ είχε προγραμματίσει εμφάνιση στο Ηρώδειο για αύριο με τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε δώσει συνέντευξη μία ημέρα πριν τη μεγάλη του συναυλία στο Βόλο την Παρασκευή. Άνθρωπος με περιεχόμενο ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, μέσα σε λιγότερα από 4,5 λεπτά της ώρας, τα είπε όλα στο Radio Marconi 96,1.

Από τις τρεις μεγάλες συναυλίες του με το Νίκο Πορτοκάλογλου, σε Βόλο, Ηρώδειο και ΔΕΘ μέχρι την περιοδεία τους στο εξωτερικό και τις ζωντανές τους εμφανίσεις το χειμώνα και από το “μαζί” που βίωνε ως ευλογία, όπως τόνισε, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τους συνεργάτες τους, μέχρι τις παθογένειες και τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ελληνική κοινωνία.

Ο Λαυρέντης, μεταξύ άλλων, τόνισε σε αυτήν του τη συνέντευξη με νόημα: “Η φλόγα κρατιέται ζωντανή, αν δεν κρατηθεί ζωντανή η φλόγα τελειώσαμε όλοι! Εντάξει, εμείς είμαστε και προνομιούχοι άνθρωποι, ζούμε στην Ελλάδα, που ό,τι και να γίνει έρχεται το καλοκαίρι, ξεχνιόμαστε, βγαίνουμε έξω, είμαστε μαζί.

Το μυστικό είναι το μαζί, δεν μπορείς να είσαι στη μοναξιά. Θέλει μαζί, όλοι μαζί… Ο καθένας να νομίζει ότι έχει καβαλήσει ένα καλάμι και να τρέχει, δεν πάει…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight