Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δάνεια & Φράγμα Πείρου-Παραπείρου συζητήθηκαν στο Επιμελητήριο Αχαΐας με κυβερνητικούς βουλευτές

Δάνεια & Φράγμα Πείρου-Παραπείρου συ...

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου είχε πρόσφατα επαφές & με τον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη

Συνάντηση με κυβερνητικούς Βουλευτές της Αχαΐας όπως τους Άγγελο Τσιγκρή, Χριστίνα Αλεξοπούλου και Ανδρέα Κατσανιώτη πραγματοποίησε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας το περασμένο Σάββατο 31 Αυγούστου 2019.

Την σχετική πρωτοβουλία ανέλαβε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, με στόχο να γίνονται οι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου κοινωνοί των αναπτυξιακών, επιχειρηματικών και επιμελητηριακών ζητημάτων και να τα προωθούν στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Συμφωνήθηκε όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι συναντήσεις να επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα (τουλάχιστον μία φορά το μήνα ή και συχνότερα εφόσον το επιβάλει η επικαιρότητα) ενώ από την επόμενη φορά θα μετέχει σε αυτές και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης.

Στη συνάντηση του προηγούμενου Σαββάτου συζητήθηκε το θέμα του φράγματος Πείρου-Παραπείρου και οι τελευταίες εξελίξεις στα δάνεια που έχουν την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, προκειμένου να πειστούν όλες οι τράπεζες να ακολουθήσουν την κείμενη νομοθεσία. Επίσης, έγινε ενημέρωση για τις πρόσφατες επαφές που είχε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, και με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση για θέματα των χαρτοφυλακίων τους.

Τέλος, έγινε μια γενικότερη συζήτηση για το πλαίσιο λειτουργίας του νέου άτυπου οργάνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις