Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα η κηδεία της 14χρονης στον Βόλο, που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ: «Μου σκότωσαν μια κόρη 32 ετών – Οι εγκληματίες είναι έξω»

Σε κλίμα οδύνης αναμένεται να γίνει σήμερα, Δευτέρα 02.09.2019, το απόγευμα η κηδεία της 14χρονης στον Αλμυρό η οποία έχασε τη ζωή της όταν εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι στο χώρο του λούνα παρκ στο παζάρι της περιοχής. Σε λίγες ώρες αναμένεται να γίνει νεκροψία- νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου.

 Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, που της καταλογίζουν ευθύνες για το θάνατο της 14χρονης στον Αλμυρό του Βόλου, μίλησε στο Star.

«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μια κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που χάσανε το παιδί τους.

Μη σπιλώνουμε την ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε είτε δε θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά.

 

Για την άδεια που είχε δώσει ο Δήμος στην ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» ο νέος δήμαρχος της πόλης.

Tι λέει ο δοκηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις