Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από 5 Σεπτεμβρίου 2019 στην Ελλάδα ένας "Απρόσμενος Έρωτας" από την Αργεντινή

Από 5 Σεπτεμβρίου 2019 στην Ελλάδα ένας ...

Πρωταγωνιστεί ο διάσημος ηθοποιός Ρικάρντο Νταρίν

H ρομαντική κομεντί από την Αργεντινή, «Απρόσμενος Έρωτας - El amor menos pensado - An Unexpected Love» σε σκηνοθεσία του Juan Vera που στην Αργεντινή είχε παιχθεί με επιτυχία τον περσινό Αύγουστο, θα παιχθεί από τις 5 Σεπτεμβρίου 2019 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Feelgood.

Πρωταγωνιστεί ο 62χρονος σταρ της Αργεντινής Ρικάρντο Νταρίν του "Μυστικού στα μάτια της" και μάλιστα είναι και εκ των παραγωγών της ταινίας "Απρόσμενος Έρωτας".

O Marcos και η Ana μετράνε 25 χρόνια γάμου. Όταν ο μοναχογιός τους φεύγει από την επαρχία για να πάει στο κολέγιο, το ζευγάρι μπαίνει σε περίοδο κρίσης. Χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση, σαν να το είχαν σχεδιάσει καιρό, αποφασίζουν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Λιτά και απέριττα, τόσο που θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν μια αμοιβαία απόφαση χωρισμού. Η εργένικη ζωή μοιάζει έντονη και συναρπαστική αρχικά, αλλά γρήγορα έρχονται τα ερωτηματικά και οι αμφιβολίες. Ο Marcos και η Ana αρχίζουν να αναρωτιούνται για την αγάπη, τη φύση της επιθυμίας, την πίστη και παίρνουν μία απόφαση που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.

Μία κομψή και απολαυστική κωμωδία με έξυπνο σενάριο που καταγράφει με ευαισθησία, χιούμορ και διαπεραστική ματιά τις πολύπλοκες ερωτικές σχέσεις μέσα από την ιστορία ενός ώριμου ζευγαριού που αποφασίζει να χωρίσει φιλικά, όταν ο γιος φεύγει για σπουδές. Οι εξαιρετικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών αποδίδουν πειστικά τους χαρακτήρες αυτής της εκλεπτυσμένης κωμωδίας που παραμένει ρομαντική ακόμα κι αν περιγράφει έναν χωρισμό, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Παίζουν ακόμα οι Mercedes Morán, Claudia Fontán, Andrea Pietra, Jean Pierre Noher.

Ενδεχομένως να δούμε το φιλμ και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture