Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηχηρό "όχι" σε εξωδικαστικό συμβιβασμό από τις οικογένειες των θυμάτων στις Καμάρες

Ηχηρό "όχι" σε εξωδικαστικό συ...

Νέες καταγγελίες από την οικογένεια των θυμάτων

Το τροχαίο στο Αίγιο με θύματα την 67χρονη κάτοικο των Καμαρών και τον μόλις ενός έτους εγγονό της εξακολουθεί να συγκλονίζει τη χώρα. Την ίδια ώρα, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον 28χρονο δόκιμο του Πολεμικού Ναυτικού, που φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλα δύο τροχαία!

Ο αδελφός του παππού του μικρού Γιάννη που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο προχώρησε μιλώντας στον Alpha σε νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το παρελθόν του 28χρονου, ζητώντας να διερευνηθούν δύο τροχαία. Μάλιστα δηλώνει κατηγορηματικά οτι η οικογένεια δεν πρόκειται να δεχθεί καμία μορφή εξωδικαστικού συμβιβασμού όπως πρότεινε η πλευρά του 28χρονου. «Όχι με τίποτα. Δύο μέτρα πεζοδρόμιο έχω αφήσει εγώ έξω από το σπίτι μου. Εγώ από το δικό μου το κτήμα. Και ανέβηκε πάνω. Σε μια στροφή στα 100 μέτρα να κάνει προσπέραση σε τρία προπορευόμενα αυτοκίνητα; Όχι. Και 50 εκατομμύρια να δώσει. ΟΧΙ». δηλώνει η πλευρά της οικογένειας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Πριν δύο μήνες χτύπησε ένα παιδάκι με ένα ποδήλατο από Νέο Ερινέο προς Λόγγο. Και πέρυσι χτύπησε ένα μηχανάκι και του έσπασε τα δύο πόδια του ανθρώπου και έτρεχαν στα νοσοκομεία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις