Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κούγιας: «Είχε αθωωθεί για το τροχαίο με τους αστυνομικούς ο 28χρονος στο Αίγιο»

Κούγιας: «Είχε αθωωθεί για το τροχαίο με...

Τι υποστηρίζει ο συνήγορος του μοιραίου οδηγού

Ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και εγγονό με το αυτοκίνητο του στο Αίγιο είχε εμπλακεί παλαιότερα σε τροχαίο με αστυνομικούς στη Νέα Χαλκηδόνα. Ο συνήγορος του υποστηρίζει ότι για αυτή την υπόθεση έχει αθωωθεί οριστικά και αμετάκλητα.

Ο 28χρονος ο οποίος αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα στους δρόμους του Αιγίου , παρέσυρε και σκότωσε μια 68χρονη γιαγιά και το περίπου ενός ετών εγγόνι της λίγες μέρες νωρίτερα, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ,  τρία χρόνια νωρίτερα είχε εμπλοκή σε περιστατικό το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατόπιν καταδίωξης.

Στις 28 Ιουνίου του 2016 στη Νέα Χαλκηδόνα αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο επιβάτες, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο 28χρονος.

Το όχημα δεν σταμάτησε στον αστυνομικό έλεγχο και συνέχισε την πορεία του. Υπήρξε καταδίωξη από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε μία μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα δύο από τους αστυνομικούς να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε και συνελήφθησαν οι δύο επιβάτες, οι οποίοι αντιστάθηκαν στην σύλληψη, Αντιστάθηκαν στη σύλληψη όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Στη συνέχεια σε κατ’ οίκον έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν κάποια υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών. Για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία αλλά δεν έχει ακόμη εκδικαστεί.

Σημειώνεται πως ο κος Κούγιας τόνισε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα δείξουν αν ο εντολέας του είχε καταναλώσει αλκοόλ για την υπόθεση στο Αίγιο θα βγουν σε δύο μήνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις