Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τροχαία: Με 145 χλμ έτρεχε ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο

Τροχαία: Με 145 χλμ έτρεχε ο 28χρονος πο...

Τι αναφέρει το πόρισμα της Τροχαίας

Με ταχύτητα τρεις φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο έτρεχε, ο 28χρονος έφεδρος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος στις Καμάρες του Αιγίου  το μοιραίο απόγευμα της Κυριακής παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του στο Αίγιο, την 67χρονη γιαγιά και το ενός έτους εγγόνι της.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Τροχαίας, που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1, το αυτοκίνητο «φονιάς» έτρεχε με 145 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ ο οδηγός δεν φρέναρε το όχημα πριν χτυπήσει γιαγιά και εγγόνι.

Στο μοιραίο όχημα επέβαινε και μια 20χρονη η οποία κατέθεσε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη προέτρεψε και παρακάλεσε τον οδηγό να σταματήσει μετά το δυστύχημα στο σημείο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είπε ότι το όχημα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Ο 28χρονος οδηγός που υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά το συμβάν άφησε την κοπέλα καθοδόν και προσπάθησε να διαφύγει στην παραλία του Λόγγου όπου και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αιγιάλειας.

Δυόμιση περίπου ώρες μετά τη σύλληψή του με προφορική εντολή του Ναυτοδικείου Πειραιά αφέθηκε ελεύθερος, ενώ όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι συνήγοροι του, από χθες νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Στο Τμήμα Τροχαίας της Πάτρας που οδηγήθηκε αρχικά ελήφθησαν δείγματα για βιολογικές εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ ο ίδιος βρισκόταν σε μία κατάσταση υπερδιέγερσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις