Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο ψυχιατρείο ο 28χρονος οδηγός που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο

Στο ψυχιατρείο ο 28χρονος οδηγός που σκό...

Ήδη από τη Δευτέρα είχε εξεταστεί από ψυχιάτρους του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Στην ψυχιατρική κλινική Πεντέλης εισήλθε το βράδυ της Τρίτης (27/8) ο 28χρονος οδηγός ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του στο Αίγιο, την 67χρονη γιαγιά και το ενός έτους εγγόνι της.   «Πριν από όλα να πούμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια των θυμάτων και τα αισθήματα συντριβής του εντολέα μου.

Να μεταφέρω μια ανθρώπινη συγγνώμη προς την οικογένεια των θυμάτων, που προφανώς δεν είναι αρκετή για να απαλύνει τον πόνο τους, αλλά είναι το ελάχιστο που μπορεί να εκφράσει ο εντολέας μου. Είναι σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ. Από χθες το βράδυ νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Πεντέλης, στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ήδη από τη Δευτέρα είχε εξεταστεί από ψυχιάτρους του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών» είπε ο δικηγόρος του Γιάννης Σαμέλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.   Ο συνήγορος του 28χρονου διέψευσε ότι ο νεαρός προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης. «Υπέστη ψυχολογικό σοκ, είχε κρίση πανικού. Είναι ανακριβές ότι προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης, έπεσε στη θάλασσα με αυτοκτονικές τάσεις».  Όσον αφορά το γεγονός ότι ο δράστης δεν έχει ακόμα συλληφθεί ακόμα είπε: «Η δικογραφία δεν έχει φτάσει στην εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιώς και δεν έχει ασκηθεί δίωξη. Δεν έχει τύχει κάποιας ευνοϊκής μεταχείρισης» επισήμανε.

Νωρίτερα, την υπεράσπιση του 28χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που είναι υπαίτιος για το θάνατο μιας 67χρονης γυναίκας και του ενός έτους εγγονού της ανέλαβε με επίσημη ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας σε συνεργασία με τον Γιάννη Σαμέλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις