Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 29/8 & στην Πάτρα η παιδική ταινία "Μπάτε Σκύλοι αλέστε 2"

Από την Πέμπτη 29/8 & στην Πάτρα η π...

Θα παίζεται σε Odeon Veso Mare & θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο

H 1η ταινία «The Secret Life of Pets – Μπάτε Σκύλοι αλέστε» το καλοκαίρι του 2016 είχε «σκίσει» φτάνοντας σε διεθνείς εισπράξεις τα 875 εκατομμύρια δολάρια. Τώρα 3 χρόνια αργότερα ήρθε η απολαυστική συνέχεια με τίτλο «Μπάτε Σκύλοι αλέστε 2» σε σκηνοθεσία και πάλι του Κρις Ρενό και το συγκεκριμένο φιλμ που ήδη έχει πλησιάσει τα 415 εκατομμύρια δολάρια παγκόσμιες εισπράξεις (τα περίπου 158 εκατ. από την προβολή του στις ΗΠΑ) ξεκινά από την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 να προβάλλεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare αλλά και στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο στην προβολή των 20.10 έως την Κυριακή 1/9 και στις 20.15 από 2 έως 4/9/2019.

Το φιλμ ψηφιακού ανιμέισον, διάρκειας 86 λεπτών παίζεται και μεταγλωττισμένο στα ελληνικά. Στην πρωτότυπη κόπια στα αγγλικά ακούγονται οι Patton Oswalt, Kevin Hart, Harrison Ford, Eric Stonestreet, Jenny Slate, Tiffany Haddish, Lake Bell και Dana Carvey.

Η ταινία κινουμένων σχεδίων Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2 είναι η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2016 για τις ζωές των αγαπημένων μας κατοικιδίων και τί κάνουν όταν εμείς πηγαίνουμε καθημερινά στις δουλειές ή στο σχολείο μας! Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Illumination Κρις Μελεντάντρι και η μόνιμη συνεργάτης του Τζάνετ Χέλι δημιούργησαν το χαριτωμένο sequel της αγαπημένης κωμωδίας κινουμένων σχεδίων! Ο βασικός ήρωας της ιστορίας, ο Μαξ, είναι το Τζακ Ράσελ Τεριέ που περνάει μια παράξενη φάση ζωής. Η ιδιοκτήτριά του, έχει πλέον παντρευτεί και έχει αποκτήσει ένα παιδάκι, το οποίο ο Μαξ αισθάνεται ότι είναι ανυπεράσπιστο και πρέπει να προστατέψει με κάθε τρόπο.

Αυτή η αίσθηση καθήκοντος θα του δημιουργήσει πολλά νευρικά τικ και νευρώσεις συμπεριφοράς. Ένα ταξίδι στην εξοχή, μαζί με τον αδελφό του, τον μαλλιαρό Δούκα, ίσως να δώσει τη λύση σε όλα. Σε αυτό το ταξίδι λοιπόν, θα συναντήσουν τρομαγμένες γαλοπούλες, κυνικές αγελάδες και επιθετικές αλεπούδες που απλά θα επιβαρύνουν τα άγχη του Μαξ. Όμως, το σοφό τσοπανόσκυλο που ακούει στο όνομα Κόκκορας, θα είναι αυτό που θα ξυπνήσει τους δυο φίλους από τις αστικές φοβίες τους. Στο μεταξύ, η Κλόη, η περίφημη γάτα, και η Γκίτζετ, χάνουν ένα πολύτιμο παιχνίδι και πρέπει να οργανώσουν μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης. Παράλληλα, ο χνουδωτός λαγός Χιονόμπαλας, θα αισθανθεί σούπερ ήρωας και θα βοηθήσει την ατρόμητη Νταίζη, το ατρόμητο Σιχ Τσου της πρώτης ταινίας. Όλοι μαζί θα καταλήξουν σε ένα μεγάλο κυνηγητό που θα κόψει την ανάσα από την αγωνία αλλά και από το γέλιο.

Η σκηνοθεσία όπως προείπαμε είναι του Chris Renaud.

Διανομή από την Tulip.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture