Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι γράφουν στο facebook για την εμφάνιση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη στο Παρίσι

Τι γράφουν στο facebook για την εμφάνιση...

Η σύζυγος του πρωθυπουργού επιλέγει στις δημόσιες εμφανίσεις να φοράει ρούχα της δικής της φίρμας Zeus & Dione

Blue black σακάκι, μπορντό μεταξωτή μπλούζα με φιόγκο και ριγέ παντελόνι με ελαφριά καμπάνα επέλεξε στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη ως πρώτη κυρία της Ελλάδας. Η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τον συνόδευσε στο πρώτο ταξίδι του στο Παρίσι κατά τη συνάντησή τους με το προεδρικό ζεύγος Μπριζίτ και Εμανουέλ Μακρόν.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη επιλέγει στις δημόσιες εμφανίσεις να φοράει ρούχα της φίρμας της Zeus & Dione, ωστόσο αυτή τη φορά δεν φαίνεται να ικανοποίησε με την επιλογή της καθώς ήδη τα σχόλια δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο. Μεταξύ αυτών που σχολίασαν την εμφάνισή της και η πρώην ιέρεια της ελληνικής μόδας Λάουρα Ντε Νίγκρις η οποία ανέφερε: "Δυστυχώς αποδείχθηκε ακόμη μια φορά πως η πρώτη κυρία μας δεν ξέρει να ντύνεται σύμφωνα με της περιστάσεις". 

Είναι προφανές από την χρωματική παλέτα που επέλεξε ότι ήθελε να τιμήσει την Γαλλία - μπλε, λευκό και κόκκινο - είναι τα χρώματα της γαλλικής σημαίας, ωστόσο δεν εκτιμήθηκε δεόντως η επιλογή της ίσως και λόγω της κακής εφαρμογής παντελονιού και σακακιού.

Πάντως κατά την παλιότερη επίσκεψη της Μπριζίτ Μακρόν στην Ελλάδα, η τότε σύζυγος του αρχηγού της αντιπολίτευσης, της είχε κάνει δώρο μια υπέροχη τσάντα από την φίρμα της Zeus & Dione. 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight