Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λύθηκε το μυστήριο με το σύζυγο της Έλενας Ράπτη - Είναι ο σωματοφύλακάς της!

Λύθηκε το μυστήριο με το σύζυγο της Έλεν...

Παντρεύτηκαν τον Μάιο σε μοναστήρι της Θεσσαλονίκης

Από τη στιγμή που η βουλευτίνα της ΝΔ Έλενα Ράπτη δημοσιοποίησε την είδηση του γάμου της , επικρατεί ένα μυστήριο που σχετίζεται με τον τυχερό. Μέχρι στιγμής αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι το μικρό όνομα του τυχερού και η επαγγελματική του ιδιότητα.

Ο γάμος της Έλενας Ράπτη με τον σωματοφύλακά της Κίμωνα πραγματοποιήθηκε σε μοναστήρι της Θεσσαλονίκης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς κανείς να μάθει το παραμικρό.

Το μυστήριο έγινε στις 18 Μαΐου σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης με 10 καλεσμένους και έμεινε κρυφό αφού το ζευγάρι θεώρησε πως δεν έπρεπε να «παίξει» ως είδηση μέσα στις εκλογές, κρατώντας την ιδιωτική ζωή της Έλενας και του Κίμωνα μακριά από την πολιτική και τους φωτογραφικούς φακούς.

Κουμπάροι δύο στενοί φίλοι, διακοπές λίγων ημερών στην Χαλκιδική και σε λίγες μέρες ξανά στις υποχρεώσεις της βουλής που πλέον μετρά την Ωραία Ελένη στο club των παντρεμένων.

Η μόνη φορά που η βουλευτής είχε απαθανατιστεί με τον σύντροφό της ήταν  το 2017 κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στη Μύκονο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight