Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δάφνη Καλαβρύτων: Οι μαθητές από την Αρκαδία πήγαν σχολείο, αλλά δεν πήγαν από την Αχαΐα!

Δάφνη Καλαβρύτων: Οι μαθητές από την Αρκ...

Σύσκεψη για την επίλυση του προβλήματος συγκαλεί στις 2.00 μ.μ. ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος

Τον παραλογισμό της ελληνικής γραφειοκρατίας έζησαν το πρωί οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου στη Δάφνη Καλαβρύτων. Είδαν τους συμμαθητές τους από την Αρκαδία να έρχονται κανονικά στο σχολείο, αλλά δεν συναντήθηκαν με κάποιους από τα γύρω χωρία, που έμειναν σπίτι επειδή δεν είχαν μεταφορικό μέσο να πάνε στο σχολείο τους.

Στο Δημοτικό Σχολείο της Δάφνης Καλαβρύτων, που ανήκει στα διοικητικά όρια της Αχαΐας, φοιτούν πέντε παιδιά από γύρω χωριά της Αρκαδίας. Οι μαθητές μεταφέρονται με ταξί, που μισθώνει ο γειτονικός νομός. Σήμερα η μετακίνηση των συγκεκριμένων μαθητών έγινε κανονικά, αφού στην Αρκαδία δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με δυο μαθητές από την Αχαΐα, που σήμερα δεν πήγαν στο σχολείο τους, επειδή δεν μπόρεσαν να τα μεταφέρουν οι γονείς τους!

Για το τεράστιο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών έχει συγκαλέσει στις 2 μετά το μεσημέρι σύσκεψη, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής.

Ο κ. Αλεξόπουλος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης θα παρουσιάσει προς τη διοίκηση του ΚΤΕΛ πρόταση για να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να ξεκινήσει από αύριο το πρωί και πάλι η μεταφορά των παιδιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις