Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Εμφύλιος" στην Κω για τις πινακίδες για τσουνάμι - Τι λέει ο Ευθ. Λέκκας

"Εμφύλιος" στην Κω για τις πιν...

Δείτε βίντεο

Εμφύλιος ξέσπασε στην Κω για την τοποθέτηση πινακίδων που προειδοποιούν για τσουνάμι. Το γεγονός προκάλεσε τις αντιδράσεις ξενοδόχων και καταστηματαρχών και ζήτησαν την απομάκρυνσή τους.


«Στην Κω υπάρχει πιθανότητα να έχουμε ένα τσουνάμι (σ.σ. σε περίπτωση σεισμού)», σημείωσε ο σεισμολόγος Ευθύμης Λέκκας με αφορμή αντιδράσεις που έχουν εκφράσει ξενοδόχοι και επιχειρηματίες του νησιού για τις πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί και προειδοποιούν για την επικινδυνότητα να σημειωθεί τσουνάμι στην περιοχή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πινακίδες έχουν τοποθετηθεί με τη χρηματοδότηση ευρωπαϊκού φορέα έρευνας, στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος, ενώ η Κως είναι η πρώτη περιοχή της χώρας στην οποία εγκαθίσταται το εν λόγω σύστημα μετά τον σεισμό που σημειώθηκε στο νησί το καλοκαίρι 2017, όπου προκλήθηκε τσουνάμι ύψους 1,5 μέτρου.

Ο κ. Λέκκας, υποστηρίζει πως δεν θα πρέπει να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από χαλί, γιατί κοστίζουν ζωές.Όλο το σύστημα που εγκαταστάθηκε στη Κω, βοηθάει σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις