Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Περιφερειακό Διοικητή του Λιμενικού στο νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή

Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Περιφερειακ...

Ο αρχιπλοίαρχος Σπ. Κοντομάρης ευχήθηκε ευδόκιμη θητεία στον Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη

Ο Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχος Σπυρίδων Κοντομάρης επισκέφθηκε την Τρίτη 13-8-2019 το πρωί, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος.

Ο Αρχιπλοίαρχος Σπυρίδων ΚΟΝΤΟΜΑΡΗΣ ευχήθηκε ευδόκιμη θητεία και καλή δύναμη στο νέο Γενικό, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στο πολύτιμο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα αναπτύχθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η αγαστή και καρποφόρος συνεργασία των δύο Σωμάτων Ασφαλείας.

Στη συνέχεια, ο Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχος Σπυρίδων Κοντομάρης επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, όπου συναντήθηκε με τον Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του τελευταίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις